В този момент единственото име (б.р. за проектокабинета), което е

...
В този момент единственото име (б.р. за проектокабинета), което е
Коментари Харесай

Петков: Последното нещо, което е акад. Денков, е послушен човек на някакви политически лидери


В този миг единственото име (б.р. за проектокабинета), което е безусловно ясно, е акад. Денков. Това, което се опитахме да създадем като визия и политика, е да кажем: Трябва да намерим специалистите, които са най-хубави във всяка от тези области, само че в случай че може целта да са политически лица. Това съобщи в студиото на „ 120 минути “ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

„ Г-н Божанов е съвършен образец, аз персонално не познавам никой по-добър в електронното ръководство от него и по едно и също време с това е ясна политическа фигура на „ Демократична България “. Това за мен е съвършената композиция – политическа ангажираност, с цел да не можеш да кажеш: „ Аз съм специалист и заставам встрани “ или някакви политически сили да се крият зад теб “, добави Петков.

„ Аз персонално не познавам по-добър финансист, който да има опит в ръководството на финансите на страната от Асен Василев. Ако ме питат би трябвало ли Асен да е министър на финансите, аз бих споделил: " 100% да ", сподели още той.

Съпредседателят на Политическа партия добави, че когато партията е дала доверие на акад. Денков, то този човек да би трябвало да подбере своя тим.

„ Този човек има най-вече изявления, които са в неговата сфера. Той съумя да вземе невероятни контракти за България от интернационалните компании. Този човек има целия потенциал да лидира. Последното нещо, което е той, е да бъде някой дисциплиниран човек на някакви политически водачи “, сподели Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР