В този клуб се организират тайни вечери всеки месец, а

...
В този клуб се организират тайни вечери всеки месец, а
Коментари Харесай

Холивудски клуб прави оргии с маски за елита

В този клуб се провеждат секрети вечери всеки месец, а всеки втори - тематични вечеринки за култове и еротични умения. Всяка пролет и лято пък се вършат празненства край басейн. Всичко това, несъмнено, е последвано от секс. SNCTM е извънреден клуб за елита в Бевърли Хилс, където най-богатите и известните си провеждат оргии, написа Дейли мейл. Членството в него коства от 10 000 до 64 000 евро .

Членовете могат да вземат участие на еротичните балове с маски. Всеки месец се провеждат вечеринки, всеки втори месец се вършат тематични празненства за разнообразни култове, а напролет и лятото има забави около басейн.

За всяко от мероприятията мъжете заплащат отвън членската такса по 1 560 евро, а в случай че дойдат с партньорка, таксата се понижава на 1 270 евро. Жените не заплащат входна такса, само че би трябвало да изпратят снимка, на която са голи и да бъдат утвърдени.

По време на самите празненства мобилните телефони са неразрешени, а всички носят маски. Клубът е учреден преди четири години от Дейвид Лавнър, съгласно който на негови мероприятия са участвали доста холивудски звезди като Гуинет Полтроу./Марица.бг
тагове холивудски клуб оргии маски  Холивудски клуб прави оргии с маски за елита
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР