В Тотнъм се готвят за жестока финансова криза. От лондонския

...
В Тотнъм се готвят за жестока финансова криза. От лондонския
Коментари Харесай

В "Тотнъм" се готвят за криза. Определиха цената на Кейн

В " Тотнъм " се готвят за жестока финансова рецесия. От лондонския футболен клуб предвещават, че загубите им поради спряното състезание поради пандемията от ковид, ще са толкоз огромни, че са подготвени да... продадат огромната си звезда Хари Кейн.

Медиите в Англия оповестяват, че управлението на шпорите към този момент е определило трансферната цена на голмайстора - 227 млн. евро (222 млн. паунда). Толкова ще би трябвало да заплати клубът, който желае да го притегли.

Снимка: Instagram

Ако сходен трансфер се реализира, то той ще бъде рекорден. В момента най-скъпият футболист е Неймар, който мина от " Барселона " в " Пари Сен Жермен " за 222 млн. евро.

" Тотнъм " ще бъде измежду най-потърпевшите футболни клубове в Европа от прекъсването на шампионатите. Освен, че няма по какъв начин да получават доходи в този интервал, " шпорите " би трябвало да продължат и да изплащат вноските по контракта за градеж на новия им стадион, който беше открит преди година.

Хари Кейн лекуваше тежка травма, само че ще може да се завърне на терена след насилствената пауза. Интерес към него демонстрират от " Манчестър Юнайтед ".
Хари Кейн е още веднъж на терена (ВИДЕО) Той се похвали в обществените мрежи, че още веднъж тренира
Във свое изявление преди дни нападателят загатна, че мисли за трансфер.

" Обичам " Тотнъм " и постоянно ще обичам тима. Но постоянно съм казвал, че, в случай че не прогресираш, не вървиш в вярната посока, няма смисъл да стоиш на едно място. Аз съм упорит човек и желая да ставам все по-добър. Искам да съм измежду най-хубавите и това зависи и от тима ", съобщи Кейн.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР