В тотален хит сред шофьорите се превърна новата бензиностанция на

...
В тотален хит сред шофьорите се превърна новата бензиностанция на
Коментари Харесай

Вече е ясно! Врачанските шофьори предпочитат бензиностанция „Феникс Петрол“

В цялостен шлагер измежду водачите се трансформира новата бензиностанция на веригата „ Феникс Петрол “ във Враца, видя организация BulNews. Колони от коли се редят всеки ден, с цел да пълнят резервоарите с първокачествено гориво на налични цени.
Припомняме, че новият обект на водача в доставките на горива в региона „ Феникс Петрол “ отвори порти на 13 юли. Той се намира на бул. „ Христо Ботев “ във Враца, на мястото на някогашната бензиностанция „ Аванти “. Локацията се оказа превъзходна и бързо стана ясно, че инвестицията на притежателя Николай Езекиев е безусловно оправдана. От откриването насам, чиновниците работят неуморно, с цел да обслужат многочислените лоялни и нови удовлетворени клиенти.
На тяхно разположение е добре зареден магазин, в който могат да се поддържат с храни, питиета и цигари за из път. Безспорен любимец на клиентите са френските кроасани, които се пекат по специфична технология.
Новата бензиностанция е оборудвана и със станция за зареждане на електрически автомобили и хибриди.
Веригата „ Феникс Петрол “ към този момент се е потвърдила като благонадежден снабдител на висококачествени горива в цялата област. Това е вторият им обект в града, след този на бул. „ Мито Орозов “. Собствениците имат бензиностанции в Бяла Слатина и село Лесура, като следва да разширят активността си и в Монтанско, с откриването на нов обект в село Якимово.
На фона на рецесията с цените, компанията „ Феникс Петрол “ предлага на своите клиенти огромни отстъпки. Във всички бензиностанции от веригата водачите могат да се възползват от понижението от 25 стотинки на литър, обезпечено от страната, единствено с проявление на дребния ваучър на автомобила. Освен това всички притежатели на карта за отстъпка „ Феникс Петрол “ могат да получат спомагателни 10 стотинки за литър бензин и дизел и 7 стотинки за газ. Така всеки може да изпълни резервоара си с цели 35 стотинки по-малко за литър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР