Стреляха с въздушна пушка по автобус от градския транспорт в

...
Стреляха с въздушна пушка по автобус от градския транспорт в
Коментари Харесай

Имало е пътници в обстрелвания с пушка автобус в Пловдив

Стреляха с въздушна пушка по рейс от градския превоз в Пловдив в кв. Тракия. В рейса е имало пасажери, само че като по знамение никой не е потърпевш. На този стадий стрелецът не е арестуван, полицията го търси.

Шофьорите от Градски превоз пък се заканиха да спрат да извършват курсове в този регион, тъй като това е 25-ия обстрелван рейс тъкмо в този регион на града. А по същия рейс се стреля за повторно в границите на месец, споделя Нова тв. 

Според мен един и същи човек го прави това, тъй като рейсовете се обстрелват на една и съща спирка, разяснява водачът на атакувания рейс. 



Този човек или не е душевен добре, или се прави кефа. Сякаш ми се мярна един контур в блока насреща, добави той.

Аз персонално съм първият, който се отхвърля от тази спирка. Ще обръщам две спирки по-нататък, само че на тази спирка повече няма да спирам. Въобще не ме интересуват пасажерите. Че в случай че прозореца ми беше отворен, аз щях да пострадам, разяснява индивидът.

Това въобще не е първи случай. Постоянно стрелят по рейсовете тук. Късмет е, че никой не пострада през вчерашния ден, мнения кондуктор от атакувания рейс.



Това е закононарушение и не за първи път се случва. Надявам се, че стрелецът ще бъде открит и осъден с цялата сила  на закона, коментира Савина Петкова, зам.-кмет по превоза в Плодив.

Ще проверим опцията на това място да бъдат сложени камери. А другояче сега се разисква да бъде сложено видеонаблюдение в целия градски превоз, само че за това е нужна огромна инвестиция, разяснява тя.

Работата по следствието продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР