Нагъл тарикат вбеси врачани с поведението си зад волана, видя

...
Нагъл тарикат вбеси врачани с поведението си зад волана, видя
Коментари Харесай

Връх на наглостта! Тарикат спря „Камаро“ на входа на хипермаркет във Враца и отиде да „суне“ кебапчета /снимки/

Нагъл хитрец вбеси врачани с държанието си зад кормилото, видя BulNews. Случаят е от почивните дни, а за него излиза наяве от една от врачанските групи. Жителка на регионалния град е снимала погрешно спрян лек автомобил „ Шевролет Камаро “ с регистрационен номер Сухопътни войски 4057 СХ. В поста си дамата разяснява, че лъскавото возило е спряно от лидера си тъкмо пред вратата на хипермаркет във Враца, а от своя страна тя му е направила забележка, от която той не се трогнал обаче.
„ Ей, селяк, марш от където си пристигнал!!!! Спря тъкмо пред входа на ЛИДЛ и на забележката ми, че не се стопира по този начин и е неразрешено отговори с " Ми, добре " и продължи да си пазари най безогледно “, написа възмутената жена.
„ Очевидно е на лизинг колата с тази регистрация. Паркингът беше празен, а пред входа към този момент имаше още една спряна кола. Хората не можеха да минат с количките от него. Много ненавиждам наглеците “, добавя дамата, направила фрагментите.
Веднага под постта ѝ започнаха да валят тонове мнения на гневни хора, на които им е пристигнало до гуша от сходни гледки по паркингите и платените зони в града.
„ Бако избива комплексите “, „ Оставете индивида, колата му дава самочувствие, тъй като вътрешно е ЦЪРВУЛ “, „ Изявен тънкопишковец “, „ Ми те на село не сЪ впечатляват от тия гробници и А пристигнал у градО да го забележи се нЕкой “, са единствено част от мненията на съзнателните жители.
Връх на наглостта в тази ситуация, с изключение на самото прекъсване, е и това, че водачът на колата също е коментирал поста. Според написаното, на него грам не му е станало неловко от постъпката си, а тъкмо противоположното.
„ Точно ми накриви дедовия, като ми го сподели “, написа наглият хитрец, като малко по-късно получава справедливо въпросът „ дали въобще има подобен “, който обаче остава без отговор...
„ Не знам на кой какво накривих, само че като видя, че качвам фотографията, побегна през касата и се реалокира да суне кебапчета “, заключва най-после дамата, качила фрагмента на погрешно паркирания автомобил, и прибавя нова фотография с към този момент преместеното пред скарата " Камаро ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР