В Тетевен днес се е състоял дискусионен форум за ролята

...
В Тетевен днес се е състоял дискусионен форум за ролята
Коментари Харесай

В Тетевен обсъдиха ролята на ЕС за развитието на българското земеделие

В Тетевен през днешния ден се е състоял спорен конгрес за ролята на Европейския съюз за развиването на българското земеделие и присъединяване на младежите, оповестиха от пресцентъра на общината.

Той е част от дейностите по плана "Младите фермери - възродители на българското село ", финансиран по грантовата скица "Подкрепа на начинания на общините, свързани с районното измерение на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 ".

Във форума са взели участие зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов и националният представител Иван Миховски, кметът на Тетевен доктор Мадлена Бояджиева, изпълнителният шеф на РСО "Централна Стара планина " Мариела Петрова, млади фермери от района, възпитаници, учители, жители, се показва в известието.

Показан е бил филм за млади фермери и техните стопанства в община Тетевен. Представена е и презентация на тематика: "Възможности за подкрепяне на млади фермери по ПРСР /2014-2020/ ".

Проектът обгръща младежи от 15 до 29 година от община Тетевен, както и младежи от областите Ловеч, Плевен, Габрово и Търговище, обединени в Регионална младежка мрежа. Той е на стойност 4100 лв., допълват от пресцентъра на общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР