В телефонен разговор с Владимир Путин днес френския президент Еманюел

...
В телефонен разговор с Владимир Путин днес френския президент Еманюел
Коментари Харесай

Развитието на ситуацията около Русия и Украйна

В телефонен диалог с Владимир Путин през днешния ден френския президент Еманюел Макрон ще се опита да обясни дали Русия желае „ консултация или борба ”, дали ще бъде „ дестабилизираща мощ “ или ще търси деескалация, оповестява Reuters.

Италия обаче може да каже, че Путин търси разговор, въпреки и в изененадваща посока, оповестява Euronews. Оказва се, че със съдействието на Италиано-руската комерсиална камара в сряда Владимир Путин е провел двучасов видеоразговор с представители на огромния италиански бизнес. Инициатива не е предходна през италианското държавно управление и то е приканило най-малко фирмите с държавно присъединяване да не вземат участие в срещата. Енрегийната компания ENI се е отказала, само че други в това число Pirelli, енергийния колос Enel, застрахователната компания Generali и някои банки са взели участие.

Не е ясно дали Путин е удовлетворен, защото съгласно Politico, видеосрещата се е трансформирала в „ политическо полесражение ”, а някогашен огромен италиански вложител в Русия осъжда събитието като „ извънредно неуместно “.
 RUSSIA-ITALY-POLITICS-ECONOMICS Снимка - Politico
Като цяло,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР