Като начало, ако не сте регистриран производител, продажбата на зеленчуци

...
Като начало, ако не сте регистриран производител, продажбата на зеленчуци
Коментари Харесай

Нова драма за руснаците: ако имат вили, трябва да са специалисти по ботаника!

Като начало, в случай че не сте регистриран производител, продажбата на зеленчуци от вилното място ще се санкционира с санкция, оповестява изданието „ Царьград ”. Освен това, за „ законна ” се счита земеделската продукция, в случай че сте употребявали посадъчен материал, закупен от профилирани магазини – лична селекция семена и разсад също води до санкции. Същата глоба ще последва и в случай че не косите имота си и още минимум 5 м тъдява, преди тревата да стане 20 см или да разцъфти.

Най-сериозна е обаче обстановката с разширения лист растения, съдържащи упойващи субстанции, Към конопа, хавайската роза и мака към този момент е прибавена и трицветната имомея, т.е. елементарното грамофонче. Наличието му във вилен сектор може да докара до 8 години отнемане от независимост!

Но декоративното пълзящо растение, което нормално краси огради, беседки, перголи и веранди, се оказва сложен съперник – пораства добре в небогати почви, популяризира се единствено, стабилно е на горещини. Семената му съдържат психоактивното вещество ергин, чийто резултат прилича...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР