В Тази сутрин по NOVA Димо Гяуров обясни за ситуацията

...
В Тази сутрин по NOVA Димо Гяуров обясни за ситуацията
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Възхищавам се на направеното от украинската армия

В " Тази заран " по NOVA Димо Гяуров изясни за обстановката с кораба " Царевна " – безсмислица на събитията и събитията. Никой не е тормозил екипажа, казусът беше използван за агитация, сподели Гяуров.

" Кой освободи моряците – няма значение, значимо е да се приберат живи и здрави, неразбирателство стана с извеждането им. Ако вероятно нашите служби са взели участие под някаква форма, то има приложно поле в областта на военната дипломация – да се контракти прозорец за евакуация.

Кризисният център във външно е работил-сигурен съм, водени са диалози Докато военните дейности в Черно море не приключат и не се обезопаси морето няма по какъв начин да бъдат изведени корабите. Ясно е, че церемониал на 9 май в Украйна няма да има.

Така че военните дейности могат да продължат дълго. Очаквам сраженията да продължат в Донбас, удивлявам се на направеното от украинската войска.

Част от ударите са възмездие поради крайцера " Москва " само че и са метод Москва да поддържа темпото. Наложи се прегрупиране и превъоръжаване. С ракетите и бомбите се поддържа темпото на войната.

Не съм огромен оптимист за резултат от договарянията. Русия не е мръднала и на сантиметър от първичните си претенции. Няма власт украинска, която да се откаже от половината територия на страната.

Мариупол е вход на Азовско море, от друга е пречката, кото стопира съветските войски да напредват. Не е изключено Марупол да се третира като врата в посока към Киев. Но това допуска дълга, огромна и кървава война ", е мнението му.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР