В тази статия ще ви научим как да организирате стаята

...
В тази статия ще ви научим как да организирате стаята
Коментари Харесай

Детска стая- как да я подредим по най- добрия начин

В тази публикация ще ви научим по какъв начин да организирате стаята на вашите деца по най- положителния вероятен метод

Знаем, че в детските стаи има голям брой предмети и аксесоари (дрехи, играчки, книги… и т.н.) и че тези пространства, вместо да предизвикват играта и да въодушевяват творчеството и въображението, без верен ред, в последна сметка могат да докарат родителите до обезсърчение и даже предизвикателство на тревога и безпокойствие у децата.

На какво би трябвало да се обърне внимание при подредбата

За да помогнете на детето да провежда стаята и персоналните си движимости, първо би трябвало да анализирате какви проблеми способстват за неналичието на ред. Това е от значително значение за намирането на бързо решение.

Трябва да се поставите на тяхно място. С други думи, погледнете пространството и мебелите от гледната точка на вашето мъниче. В това отношение е значимо решенията, които взимате, да са практични за вашите деца. Трябва да подредите стаята им съгласно всекидневната им активност и възрастта на децата ви

Добра концепция е изцяло да махнете вратите на някой шкафове, да намалите височината на им, да употребявате закачалки, с цел да поставите облеклата им, и да употребявате контейнери на височината на пода за предпазване на играчки и отворени пластмасови кутии за предпазване на чорапи и долни дрехи.

Детска стая- какви би трябвало да са шкафовете

Индивидуални, вградени, модулни, регулируеми гардероби… Те имат за цел да завоюват пространство, да улеснят достъпа на детето до движимостите му и постоянно да поддържат избран ред в стаята му.

Както постоянно, мебелите по поръчка и вградените дрешници са това, което дава най-хубавите решения за вашите характерни потребности. Модулните системи също са доста потребни, защото ви разрешават да добавяте или премахвате модули. Много от тези системи включват високи кревати с маси, чекмеджета или шкафове изпод, с цел да спестят място.

Допълнително пространство

Високите кревати с ниски шкафове са добър вид за едно дете. Тяхната компактна структура включва легло, дрешник, лавици и чекмеджета.

Вашето дете ще има чувството, че е в двуетажно легло, само че вместо второ легло в дъното, то ще има долап, в който да съхранява нещата си.

Регулируеми лавици

Регулируемите лавици също ще порастват с тях. Най-добре е да не ги поставяте върху леглото, защото не са доста комфортни. Библиотеките с лавици се създават във всевъзможни размери и пасват във всеки ъгъл.

Подреждане

Децата не могат да останат проведени и да подредят стаите си, когато дрешникът и рафтовете им са цялостни с облекла и предмети и играчки.

Следователно, с цел да употребявате по-добре пространството, техните играчки и облекла би трябвало да бъдат класифицирани и би трябвало да се отървете от всичко, което към този момент не употребяват, е счупено или към този момент не става. Можете също по този начин да съхранявате избрани предмети на по-високи лавици, в случай че желаете да ги запазите за мемоари или за бъдеща приложимост.

Етикетите са огромна помощ, с цел да припомнят на детето ви какво да държи във всеки резервоар. Можете да ги научите да играят „ намерете вярното място “, където те би трябвало да намерят верния етикет за всеки детайл и да го слагат на вярното място.

Оригинални хрумвания

Има и други практични хрумвания, които пасват на стените на стаята. Например мрежести чанти, кошници за колела, куки и други закачалки и велкро ленти.

Инфо: https://decortips.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР