В тази кампания се нагледахме на постоянни закачки между участниците

...
В тази кампания се нагледахме на постоянни закачки между участниците
Коментари Харесай

Вигенин: Ако ГЕРБ наистина са решили да развалят сглобката, ние ще помогнем

" В тази акция се нагледахме на непрекъснати закачки сред участниците в сглобката. Ние по принцип сме съпротива и сме споделили, че колкото по-бързо си отиде това държавно управление, толкоз по-добре. Ако в действителност ГЕРБ са решили да скапват тази сглобка, ние ще помогнем. " Така разяснява Кристиян Вигенин от Велико Търново думите на Борисов за края на некоалицията. 

Вигенин предвижда, че още щом депутатите се върнат на работа другата седмица, може да бъде импортиран втория избор на съмнение към държавното управление. Той е в областта на защитата и сигурността. 
" Имахме подготвеност да го внесем още предходната седмица, само че " Възраждане " отхвърлиха. Готови са претекстовете, събрани са и подписите, би трябвало " Възраждане " да дадат своите. Само Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия към този момент не стигат ", сподели още Вигенин. 
Според него, в случай че всичко изприказвано сред ръководещите се развие в идната седмица,  нови парламентарни избори може да има  и преди европейските през юни следващата година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР