В Тайланд разследват гибелта на 30-годишна туристка от Белгия, чиито

...
В Тайланд разследват гибелта на 30-годишна туристка от Белгия, чиито
Коментари Харесай

Красива туристка загина мистериозно на райски остров в Тайланд

В Тайланд проверяват гибелта на 30-годишна туристка от Белгия, чиито оглозгани от варан остатъци бяха открити на остров Ко Тао в края на април. Полицията е съобщила на околните на Елиз, че момичето е поставило завършек на живота си, само че фамилията на младата белгийка не има вяра в това, написа „ Метро ”. Тялото на Елиз било толкоз разпокъсано, че тя била разпозната по зъбите. Родителите й описват, че в последните месеци не серпантина да пътешества, изучавала йога и практикувала медитация. За последно се свързала с околните си по Скайп няколко дни преди гибелта си. Тя била в доста положително въодушевление и не серпантина да приказва какъв брой е щастлива, че живее в единство с природата на „ райския остров”.



Тъй като до тялото на момичето не е намерено предсмъртно писмо, родителите й считат, че не е протегнала ръка на живота си.



Медиите подозират, че тайландските управляващи не огласяват същинската причина за кончината на чужденката от боязън да не отхвърлен туристите. За последните три години на остров Ко Тао са починали седем души. Всички те са станали жертва на големите гущери, чиято дължина може да доближи до 3 метра. Ухапването им е отровно и постоянно води до гибел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР