В Тайланд и Китай папараци са успели да хванат серийни образци

...
В Тайланд и Китай папараци са успели да
хванат серийни образци
Коментари Харесай

Nissan с нов бюджетен всъдеход

В Тайланд и Китай папараци са съумели да хванат серийни мостри на рамен всъдеход на Nissan, който се обрисува като бъдащ конкурент на Mitsubishi Pajero Sport и Toyota Fortuner.
Снимките не са изключително положителни, само че дават обща визия за машината. Тя ще носи името Xterra, само че на някои позари ще се предлага и под името Paladin.

Машината е развита въз основата на пикапа Nissan Navara, само че има разнообразни фарове, нова радиаторна решетка към този момент с фирменото хромирано V-образно оформление, други са и броните. До централните колонки на покрива, обаче машината е напълно идентична с пикапа.

Естествено, всъдеходът има по-големи задни порти, подпрозоречната линия е изправена, само че тя внезапно се повдига в района на багажния отсек. Задната част ползва заемки от стилистиката на Nissan Patrol, което се вижда най-много от спойлера над задната врата и формата на светлините.

Nissan Xterra/Paladin пазарно ще се ориентира към страните от Азиатско-Тихоокеанския регион, Южна Африка, Китай и Русия, където традиционно се харесвата рамните всъдеходи.

Колата ще употребява моторите на Navara - 2,3 л турбодизел с мощ 190 к.с. и 2,5 л бензин 169 к.с. В трансмисията ще се предлагат варианти с 6-степенната механична кутия и 7-степенният автоматик. Машината ще има варианти с пет и седем места, а на редица пазари ще се оферират разновидности единствено със задно или цялостно задвижване.

Шефът на отделението за леки търговски автомобили на алиянса Renault-Nissan-Mitsubishi Ашвани Гупта по-рано говореше, че всъдеходът ще бъде показан през април на Шанхайския автосалон, само че има информация че това ще стане много по-рано – на 17-и ноември по време на различен китайски автосалон - в Гуанчжоу.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР