В Тайланд бяха арестувани 10 руснаци, водили курс по сексуално

...
В Тайланд бяха арестувани 10 руснаци, водили курс по сексуално
Коментари Харесай

В Тайланд арестуваха руския секс гуру Алекс Лесли и още 9 руснаци

В Тайланд бяха задържани 10 руснаци, водили курс по полово образование за свои сънародници в морския курорт Патая, предадоха ТАСС и Ройтерс, като се позоваха на локалната полиция.

На съветските жители ще бъдат повдигнати обвинявания, че са работили в Тайланд без позволение, само че не и за водения от тях курс. Един от тях ще бъде упрекнат и в просрочване на визата си, а трима - за нелегално влизане в страната без паспорт.  

A post shared by (@alex.lesley) on Feb 5, 2018 at 5:16am PST
Сред арестуваните е известният блогър Алекс Лесли, самопровъзгласил се за секс гуру, който влезе във водещите вести предходната година, когато разгласи, че възнамерява да се кандидатира за президент на Русия, отбелязва Ройтерс.  

A post shared by (@alex.lesley) on Feb 25, 2018 at 7:54am PST
Лесли, чието същинско име е Александър Кирилов, обаче не е регистриран като претендент на изборите през март. Групата водила курса по полово образование на над 40 съветски мъже и дами в хотел в Патая. " Учениците " платили по над 20 000 бата (около 520 евро).

Самият курс не е противозаконен, посочи тайландската полиция.

Представители на съветското посолство в Тайланд са пристигнали в Патая, с цел да окажат помощ на арестуваните.  

A post shared by (@alex.lesley) on Feb 22, 2018 at 2:22am PST
Курортът Патая, фамозен с нощния си живот, в това число стриптийз клубове, някои от които ръководени от руснаци, притегля доста съветски туристи. Много надписи в центъра на града са на съветски език, отбелязва Ройтерс.

На формалния уебсайт на Алекс Лесли , който има над 36 000 почитатели в Instagram, неотдавна бе оповестен видеозапис с хора на плаж на непосредствен до Патая остров. Някои от мъжете бяха облечени с тениски с надпис " Секс аниматор ". Сайтът популяризира курс по полови техники от 17 февруари в Тайланд.  

A post shared by (@alex.lesley) on Feb 25, 2018 at 1:56am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР