В търсене на сродната ни душа, цял живот се оглеждаме

...
В търсене на сродната ни душа, цял живот се оглеждаме
Коментари Харесай

11 зодиакални двойки, които са създадени един за друг

В търсене на сродната ни душа, цялостен живот се оглеждаме за знаци, с които да я открием. За благополучие, астрологията може да ни помогне в това да намерим и разпознаем любовта на живота ни. Ето и кои са сполучливите зодиакални двойки, които сигурно ще имат благополучен край.

Лъв и Овен
Тези зодии безспорно ще основат вълнуваща и изпълнена с завършения връзка. С лекост основават дълбоки взаимоотношения, като постоянно намират метод да изгладят разликите си. Приличат си по това, че желаят да изживеят пъстър и пълностоен живот, споделяйки щастието и триумфите си дружно.

Телец и Рак
Те се свързват духовно извънредно бързо, надълбоко и необратимо. Любовта им един към различен пораства с напредъка на времето и нищо не може да разклати доверието им.

Водолей и Близнаци
И двете зодии са самостоятелни и ценят високо свободата си. Лесно реализират съгласие, тъй като знаят какъв брой значимо е да почитат персоналното пространство на другия. Обикновено имат възприятието, че се познават от цяла безкрайност, макар, че са дружно едвам от няколко седмици.

Рак и Риби
Тези двойки са любимци на всяка компания, тъй като знаят по какъв начин да се забавляват и провокират усмивката на всеки техен събеседник, и то без даже да се пробват. Никога не стопират да се поддържат и да се предизвикват. Класически образец за лоялни и себераздаващи се сътрудници.

Лъв и Стрелец
И двамата са огромни мечтатели и подвигат летвата на задачите си все по-високо. Именно този съвместен хъс към триумфа поддържа жива тръпката сред двете зодии и е изобилен източник на взаимно почитание.

Дева и Телец
Единственото, което желаят, е да се любуват пълноценно на всеки един миг. Между тях няма неустановеност и безпокойствие. Тези две зодии са над нещата и в никакъв случай не биха си разрешили да опетнят връзките си поради дребнавости.

Везни и Близнаци
Това е чаровна двойка интелектуалци, които поддържат пламъка с остроумни проникновения, дълбоки среднощни диалози за нещата от живота и стойностна литература.

Скорпион и Рак
Между тях избухва извънредно интензивна връзка, която би преуморила прочувствено елементарните хора. Тези двама влюбени обаче не стопират взаимно да се зареждат с силата си. Имат идентична ценностна система и правила. Именно те способстват за силата на връзката им.

Стрелец и Овен
Тази двойка желае да живее пълноценно, да обича и да преоткрива хубостта на дребните неща всеки ден. Захранват се от позитивната сила, която излъчват един на различен. Страстта в никакъв случай не напуща връзките им. Чувстват се зле, когато не са физически близо един до различен.

Телец и Козирог
Тези зодии са основани, с цел да бъдат дружно. Непоправими романтици, сред които химията избухва импулсивно и необратимо. Чувстват се задоволително мощни, че да се оправят с всяко житейско предизвикателство, стига да бъдат дружно.

Риби и Дева
Тези зодии са уместно съвпадане за поддържане на връзка от разстояние. Не усещат нужда да показват любовта си непрекъснато, само че сигурно я изпитват абсолютно и надълбоко.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Надпис на вратата на магазин: " Вход единствено с маски! ". Отдолу добавено на ръка: " А с облекла може ли? " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПосоката е ясна, само че са нужни доста повече стъпки за постигането на СО2-неутралитет в света до 2050 г.Компаниите желаят въвеждането на наложителни обществени докладиСамият Красимир Каракачанов разяснява: „ За мен проблем с интеграцията на огромна част от циганското население има и аз няма да спра да приказвам ”Въпреки неприятната миризма цъфтящите трупни цветя всекидневно са огромна атракция за посетителитеНе е ясно дали става въпрос за чума или друго заболяванеДо какви заключения стигнаха специалиститеНов вид след нов вид, ще има ли край този кошмарЕто каква е информацията, която би трябвало да изпратятКосмическата радиация не убива сперматозоидите, както се смяташеВ хода на следствието са събрани доказателства, че действието е осъществено от мъжаЕто каква е причинатаКак диалог сред Макрон и Борис Джонсън в коридорите на Г-7, прераснал в сложна полемика за последствията от Брекзита в Северна ИрландияКонтрактът е за 4 годиниВижте какви са цялостните условия за тази стипендияТой е прочут с функциите си в продукции като " Избавление ", " Супермен ", " Играта на играчките 3 ", " Телевизионна мрежа " Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР