В търсене на паркоместа шофьорите са готови на интересни, но

...
В търсене на паркоместа шофьорите са готови на интересни, но
Коментари Харесай

Пред училище: Водач с БМВ паркира по средата на улица СНИМКИ

В търсене на паркоместа водачите са подготвени на забавни, само че и рискови решения. Такъв е и идващият случая. Водач с БМВ паркира по средата на улица в Бургас.

Неочакваната панорама е снимана пред учебно заведение " Захари Стоянов ", а автомобилът седял там цяла нощ.

" Вижте единствено какви човеци има в Бургас. Паркирал в средата на пътя, от нощес стои там. Пред учебно заведение " Захари Стоянов " - вечерното ",  написа Хасан Р.

Нарушителят разгневява локалните поданици, а доста от тях считат, че за него би трябвало да има наказване. Някои считат, че би трябвало да се подаде сигнал към Министерство на вътрешните работи, само че други не изключват и разпра.

Не липсват и бургазлии, които одобряват случката от занимателната страна. Заваляват смешки за марката на колата, уменията на лидера и повода за майсторското паркиране. Вижте някои от мненията:
  " Пречи ли? Покрай него тир може да мине. Нямало е места на никое място, ще я махне ", иронизира обстановката Васил П.  " За тази марка коли не важат правила ", прибавя Мариан Т. " До там му е стигнало горивото ",  шегува се Емил Я.  " Ако е паркирал по мрачно, несъмнено е мислил, че паркира в равнищата ", прибавя Николай В. Проблемът с неналичието на паркоместа в огромните градове е повсевместен, а постоянно водачи избират да нарушат разпоредбите поради личния си комфорт. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР