В търсене на нов договор Езекил Елиът предприе нетрадиционен ход.

...
В търсене на нов договор Езекил Елиът предприе нетрадиционен ход.
Коментари Харесай

Елиът заряза Далас, отиде да гледа Григор

В търсене на нов контракт Езекил Елиът предприе нетрадиционен ход. Рънингбекът на Далас има настоящ договор до края на февруари 2021 година, само че е неудовлетворен от ниската си заплата. Продуктът на Охайо стейт подписа като новобранец за четири години против $24 900 000, а през април „ каубоите” се възползваха от клаузата „ пета година” и удължиха до 2021 година против нови $9 090 000. Но съгласно Елиът парите не дават отговор на приноса му за триумфите отбора и желае покачване. И вместо на предсезонния лагер в Калифорния отпътува на юг от границата – в Мексико. И по особено – Кабо Сан Лукас за тенис шампионата с присъединяване на Григор Димитров.

Бойкотът на Елиът идва месец откакто сътрудникът на куотърбека Дак Прескот сложи цена от $34 000 000 на сезон на клиента си за начало на договаряния за нов контракт. Прескот и Елиът бяха определени в драфта през 2016 година, само че защото куотърбекът бе селектиран в четвъртия кръг неговият договор изтича през февруари, след което става свободен сътрудник.
За момента притежателят на „ каубоите” и общоприет управител на отбора Джери Джоунс не дава признаци, че ще поддаде на изнудването. Преди 26 години той бе в сходна обстановка, когато Емит Смит пропусна първите две седмици от постоянния сезон до момента в който не получи желаните пари. Тогава Джоунс роди популярната имитация, че „ първенецът не е належащо да има най-скъпия рънингбек в редиците си”. Но в последна сметка отстъпи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР