В такъв период от годината сме, че времето е непредсказуемо.

...
В такъв период от годината сме, че времето е непредсказуемо.
Коментари Харесай

Четири есенни якета, с които да посрещнете зимата със стил - slava.bg

В подобен интервал от годината сме, че времето е непредсказуемо. Един ден термометърът регистрира 30 градуса, а на другия зъзнем като че ли зимата към този момент е настъпила. Това нерешително климатично въодушевление постанова да мислим практично, когато се обличаме, само че не е нужно да вършим взаимни отстъпки.

Не се отхвърляйте от стилните и красиви облекла, с цел да се обезличите в дебели и дълги палта и ботуши. В идващите редове ще ви подскажем по какъв начин да останете стилни в есенните дни благодарение на точните дамски якета.
Връхните облекла са оня детайл от облеклото, при който не трябва да каним скуката. Достатъчно сиво е през есента и зимата, та да способстваме и ние с нещо. Бъдете извор на положителна сила, разноцветност и въодушевление през сезон 2020!

Облечете ветровка

Това яке е фино, само че способно да ни отбрани от вятър и дъжд. Изработено е от непромокаема материя. Често ще го срещнете с качулка, цип и дълги ръкави. Ако се доверите на одобрени производители на якета, да вземем за пример Adidas, може да разчитате и на отлична подплата, която защищава от ниски температури.

Ветровките нерядко имат спортна стилистика. Ще ги разпознаете по шнурчетата за пристягане в региона на кръста, джобове и висока яка. В този си тип те са желани от спортните натури. Отличен вид за пъстра есен за моделите с две лица.

Обновете дрешника си с бомбър

За разлика от ветровката, това яке постоянно е било част от спортните дрехи. В взаимозависимост от материала, от който е направено и подплатата, може да се употребява както през топлите есенни дни, по този начин и в края на сезона, когато зимата самоуверено настава. Моделите с акцент към по-студени дни нормално са с пух.
През последните години спортната визия е все по-търсена. Бомбър може да съчетаете безпогрешно с обичаните си дънки и даже с рокля.

Няма да сбъркате, в случай че купите дънково яке

Дънковите якета са обичани на доста звезди у нас и в чужбина. Ако се поразтърсите, ще видите, че те са чест избор за хубавици като Емили Ратайковски, Рийз Уидърспуун, Алесандра Амброзио, Бела Хадид, Нина Добрев, Кайли Миноуг и други Това не е инцидентно.
Дънковата материя е издръжлива и хигроскопична. Често в нея се влагат синтетични влакна като еластан и ликра. Благодарение на това тя става по-мека и еластична. Дънковите якета са лесни за поддръжка и се съчетават прелестно с панталони, дънки, поли и гащеризони.

На пазара ще откриете прелестни модели на Guess и Levis, с които ще изглеждате безупречно през есенните дни. Те са подобаващи за носене както в всекидневието, по този начин и в офиса. Благодарение на разнообразния дизайн и опцията за изпробване с декоративните детайли, дънковите якета вървят с рокля и кецове, само че и с пъстра рокля за вечерно събитие.

Доверете се на класическото кожено яке

Понякога би трябвало да се доверим на класиката и да спечелим борбата със студеното време, залагайки на кожено яке. Дрехите от кожа са подобаващи за носене през всеки сезон. За нас есента е страховит интервал от годината, през който да се възползвате от тях. Ако питате холивудските звезди, коженото яке е отлична опция на палтото и шубата през зимата. Но какво схващат те? Кога им се е налагало да обикалят града с кожено яке на минусови температури!

Ирина Шейк обича да съчетава кожените си якета със спортна визия – ослепителен суитшърт и легинси, а на краката си поставя обувки на висока платформа. Не стига че е висока, а по този начин още повече!

Синди Крауфорд носи коженото си яке с ретро панталони палацо. Звездата от сагата „ Здрач “ Кристен Стюарт е почитателка на комфортните дрехи. Често се явява на аления килим в непредвидени тоалети. С коженото яке тя прави следното – поставя му пухкава яка и го комбинира с рокля от туид.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР