В светските среди се появиха слухове за по-интимни отношение между

...
В светските среди се появиха слухове за по-интимни отношение между
Коментари Харесай

Яна Маринова и Башар Рахал завъртяха тайна афера

В светските среди се появиха клюки за по-интимни отношение сред сътрудниците Яна Маринова и Башар Рахал. Аферата се завъртяла по време на фотосите на кино лентата „ Привличане “.

„ Личеше си, че посред им има освен това. Сутрин се показваха дружно, а живеят в разнообразни елементи на София. Гледаха се много палаво “, описват пред „ Телеграф “ хора от снимачния екип.

Многократно на Яна и Башар им се е наложило да търсят спонсори, които да финансират амбициозния им план, а това ги сближило доста. Запознати с връзките им описват, че актьорите ту се сдобрявали, ту се карали. Към края на фотосите обаче броят на свадите повишен.

„ На два пъти персоналните им връзки ставаха мотив за прекъсване на кино лентата, само че на магия всичко се оправяше с намесата на режисьора Мартин Макариев “, донбавят хора от екипа.

Слухът, че имат връзка, не тревожи Яна и Башар. Наскоро обществено разясниха, че двамата към този момент не възнамеряват поколение, тъй като нямали единодушие за пола на бебето им – единият желал момче, а другият – момиче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР