В света на шоубизнеса малко хора казват истината за живота

...
В света на шоубизнеса малко хора казват истината за живота
Коментари Харесай

И на 62 г. - продължава да бъде секси

" В света на шоубизнеса малко хора споделят истината за живота си “ - признание на Освалдо Риос Алонсо. 

През 90-те той беше секссимвол. Милиони дами по света въздишаха пред екрана за следващия епизод на латиноамериканските сериали, в които той пръскаше съблазън. Малко разглезен, прекомерно блудкав, даже провокиращ. Така както зрителките се превъзнасяха по артиста, блеснал като звезда в " Касандра “ и мразеха сочната Корайма Торес, която се гушеше в него, мъжете пък се отнасяха с неуважение. В яда и завистта си мъжкото съсловие прекръсти безпощадно хубавеца на Асфалто Риос.

Роден на 25 октомври 1960 година в Каролина, Пуерто Рико, Освалдо е най-малкото дете в фамилията (освен него има две сестри - Милдред и Зара). От ранна детска възраст той има проблеми с бронхите и с цел да му оказват помощ по някакъв метод, лекарите поучават родителите му да се реалокират в Съединени американски щати. След като живее там в продължение на 2 години, момчето по този начин и не се почувства по-добре и те още веднъж се завръщат в родината си, в Пуерто Рико.

Освен латиноамериканска кръв, във вените на Освалдо тече и арменска. В скорошно изявление артистът показа, че баба му по майчина линия е арменка, родом от град Зейтун (сега Източна Турция).

Забавления

" Баща ми беше моряк, постоянно отплаваше от вкъщи. Когато се събирахме за Коледа, роднините прииждаха при нас, вадеха китари и тамбура, след което започваха да извършват обичаните ни части. Къщата ни постоянно беше цялостна с възторг и развлечение “, споделя Риос, съобщи " Телеграф ".

Тийнейджърският живот на бъдещия артист е сложен. Семейството постоянно е живяло в потребност и с цел да помогне на околните си по някакъв метод, момчето продава пластмасови бутилки в свободното си време, лъска обувки и работи като асистент в месарски магазин, където реже и отмерва мръвки. След като приключва университета, Освалдо стартира работа като психолог, води групови психотерапевтични сесии и професионално насочване за младежи. След като работи няколко години това, той взема решение да се трансферира в шоубизнеса. Работейки като китарист в клубове и заведения за хранене, Освалдо по едно и също време се пуска на ненапълно работно време и в организация за модели. Когато продуцентите на известната телевизионна компания Телемундо го виждат, всички порти се отварят за Риос.

От 1990 година Освалдо стартира да играе в сериали на телевизионни компании в Пуерто Рико, Венецуела, Колумбия, Мексико и Съединените щати. Сред първите му филми е ролята на Игнасио Контрерас в известния ефирен сериал " Касандра “. Сериалът е толкоз известен измежду публиката, че влиза в Книгата на върховете на Гинес, защото шоуто е преведено на най-вече езици (32 езика в 100 страни). Успехът на " Касандра “ прави Освалдо звезда в Латинска Америка, той стартира да получава оферти от разнообразни кино компании. Следват и други кино продукции с негово присъединяване - " Три ориси ", " Вдовицата в бяло ", " Дивата котка “, " Непокорен ангел “, " Съдбовни решения “, " Господарят на Раусан ", " Прегърни ме доста мощно “, " Зоро: Шпагата и розата “ и други Те му носят още по-голяма известност. След известно време той основава лична продуцентска компания Riverside Entertainment Company, която създава минисериали. " Славата е огромно достижение. След като го спечелите, осъзнавате през какви компликации и тествания е трябвало да преминете. Когато става въпрос за живота на един артист, в никакъв случай няма да разберете истината, защото това е шоубизнес. В този свят малко хора споделят истината за живота си “, признава Риос.

Що се отнася до персоналния му живот, артистът е върл коцкар. Сред най-известните романи на артиста е този с певицата Шакира в миг, когато тя преди малко стартира кариерата си. Следват три развода и три деца от всеки брак. А най-точният коментар за чара на Риос намираме в говорилнята на " бг мама “, където потребителка споделя: " Навремето беше прекомерно остарял за мен. Сега евентуално аз съм прекомерно остаряла за него “. 

Роля

Но макар че се раздава обилно за почитателките си и качва фотоси по гащи и джапанки, лъскавият Освалдо поддържа и най-успешната си роля - на любящ татко. " Трябваше да мина през доста трудности, с цел да направя децата си щастливи. Не скърбя за нищо, и трите дами в живота ми бяха прелестни хора и майки за децата ми. Винаги съм ги подкрепял и съм им помагал по всички въпроси ", споделя артистът. " Моите три деца неумишлено ме направиха по-добър човек, безрезервен и благополучен татко, човек, предан на тях, за тях, даже макар физическото разстояние, което ни разделя. Тяхната обич (но също и с тяхната градивна критика) оформиха позитивно моята витална персона. Те успокоиха желанията ми, замениха ги с естетика и незаменимо благополучие “, написа той преди няколко месеца в Инстаграм.

Битка

Въпреки че Освалдо Риос не е бил жертва на дискриминация, това не му попречило да стане очевидец на проявата на неприязън от разнообразни хора по разнообразни аргументи. Ето за какво той взема решение да се причисли към Fuente Latina - асоциация, която има за цел да приказва намерено против дискриминирането, дезинформацията и омразата, с които се сблъскваме през днешния ден на всички равнища. Той споделя за своя опит в това отношение.

" Моята скъпа другарка Пати Лавале ми предложи да основа придвижване и незабавно щом тя ми сподели за задачата, взех решение да я приема - изясни Риос пред People en Español. - Първо, тъй като работя като публичен деятел в Съединени американски щати повече от седем години за моите братя и сестри испанци и явно съм изпитал дискриминирането и расизма, с които се сблъскват, и изпитвам това от първа ръка всякога, когато правя работата си като обществен деятел, като главно се застъпвах за ползите на моите испаноезични братя и сестри. “

Актьорът е взел участие и в филантропични задачи в случаи като урагана Мария в Пуерто Рико, земетресенията през 2020 година и други Оттук и ползата му да взе участие в тази борба. " Когато ми споделиха за това придвижване и неговата цел, първото нещо, което незабавно споделих, беше: " За мен да бъда част от придвижване, което се опълчва на расизма и дискриминирането като Испано-еврейския алианс е доста значима привилегия и страхотна работа, само че преди този момент е просто огромна отговорност “, сподели той.

" Лично аз не мога да допускам, че расизмът и дискриминирането към момента съществуват в 21-ви век, тъй като всички сме основани равни, по облик и сходство на Бог “ - разяснява Риос.- Искам да остана и да числя се към това придвижване. Ето за какво ние сме тук, с цел да ограничим тези прояви, които ни разделят като общество. "

Освалдо Риос повтаря, че в никакъв случай не е бил директно дискриминиран. " Слава Богу, в никакъв случай не съм изпитвал такова прекарване – признава той.- Може би, тъй като съм пуерториканец, аз съм американски жител по рождение, тъй че явно не съм изпитвал същия тип дискриминация като моите латиноамерикански братя и сестри без документи “. " Пътувал съм допълнително от 100 страни по света и към момента не съм срещал такова отношение към мен. Аз обаче го изживях повторно, посредством трети лица, които защитавах с думите и дейностите си, на разнообразни демонстрации и събития “, споделя борецът против дискриминация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР