В света на шоубизнеса доста често говорим за рекордно кратки

...
В света на шоубизнеса доста често говорим за рекордно кратки
Коментари Харесай

Най-дългите звездни бракове

В света на шоубизнеса много постоянно приказваме за рекордно къси бракове, траяли дни и даже часове .

Но има и някои двойки, които са същински отличници в любовта. Те съумяват да запазят връзките си дълги години и десетилетия, на инат на всички клюки и недоброжелатели. Ето и няколко образеца.

Том Ханкс и Рита Уилсън

Напоследък много се говореше за тях заради обстоятелството, че новият ковид не ги подмина. Но надали знаем, че двамата са семейство от 1988 година Това са цели 32 години - в действителност похвално.
 Снимка 471238

Кърт Ръсел и Голди Хоун

Още един артист, който държи на моногамията към този момент повече от три десетилетия. Той и брачната половинка му си споделят заветното " да " през 1983 година и след три години могат да честват рубинена женитба.

Дензъл Уошингтън и Паулета Пиърсън

Трети артист, който е същински воин. И той като Ръсел става женен мъж през 1983 година

Мерил Стрийп и Дон Гъмър

Актрисата се среща с втория си брачен партньор едвам няколко месеца откакто първият почива от рак. Тя се омъжва наново през 1978 година и може да се похвали с един от най-дългите бракове в актьорските среди - цели 42 години.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Тук броят на годините брак не е чак толкоз впечатляващ, само че като имаме поради и огромната възрастова разлика сред двамата, отново си е огромно достижение. Двамата са законни брачен партньор и брачна половинка от 2000 година и тази есен ще отбележат две десетилетия благополучен взаимен живот.
 Снимка 439292

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Звездата от " Сексът и градът " и сътрудника й артист са брачен партньор и брачна половинка от 1997 година А тайната на дългия брак съгласно двамата се крие в това да не го дискутират с никого, минимум с медиите.

Хю Джакмън и Дебора-Лий Фърнес

Не е като да не сме въздишали по него, само че той е твърдо моногамен и правилен на брачната половинка си към този момент 24 години. Двамата подписват брак през 1994 година и оттогава до момента преди да вземат обещано решение, постоянно се питат дали е положително за брака и децата им.

Джон Траволта и Кели Престън

Двамата се срещат на снимачната площадка (колко изненадващо) и две години по-късно - през 1991 година, се омъжват. Неразделни са към този момент близо две десетилетия.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Щастливи, влюбени и усмихнати от 1997 година Двамата постоянно са говорили намерено за връзките между тях и са безапелационни, че връзката е в основата на сполучливия брак.
 Снимка 476184

Дейвид и Виктория Бекъм

По-встрани от актьорските среди също има кого да похвалим. Миналата година Пош и Бекс честваха порцеланова женитба. От деня, в който си размениха клетви през 1999 година, те са все по този начин влюбени и неразделни.

Синди Крауфорд и Ранди Гербер

Топмоделът от 90-те се омъжва през 1998 година и оттогава за нея има единствено един мъж, макар че я желаят хиляди. А плод на красивата им обич е още по-красивата Кая, както и брат й Престън.
 Най-кратките звездни бракове
Най-кратките звездни бракове

От няколко часа до няколко месеца

Шарън и Ози Озбърн

Когато двамата се срещат, тя е единствено на 18. Сватбата им е през 1982 година Въпреки всички клюки за раздели и принуждение, те са безапелационни, че всичко сред тях е наред. И по този начин цели 38 години, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР