В сутрешните часове в Северна България остават условията за поледици

...
В сутрешните часове в Северна България остават условията за поледици
Коментари Харесай

Лоши Новини За Времето! Порои В Неделния Ден! Ето Къде В България Ще Е Най-Зле!

В утринните часове в Северна България остават изискванията за поледици и заледявания. Минималните температури ще са най-вече сред минус 3 и 2 градуса, оптималните ще са от към минус 1 градус в североизточните, до 15-16 градуса в крайните югозападни региони.

По Черноморието ще бъде облачно. Около обяд ще стартират валежи от дъжд, които по-късно денем, с понижението на температурите, в северните региони ще се примесват и минават в сняг. Максималните температури ще са 4-7 градуса. Температурата на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала. Над планините ще бъде най-вече облачно и мъгливо. Ще има превалявания от дъжд, над към 1700 метра - от сняг, написа Блиц.

Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към минус 1 градус. В началото на идната седмица стоплянето ще продължи. Ще доминира облачно време, тук-там ще има и валежи, най-вече от слаб дъжд, в северозападните региони през нощта против вторник ще превали и сняг. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, слаб до сдържан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР