В студиото на предаването 120 минути Chef Силвена Роу представи

...
В студиото на предаването 120 минути Chef Силвена Роу представи
Коментари Харесай

Силвена Роу: Ако готвиш здравословно, имаш и здравословен манталитет

В студиото на предаването " 120 минути " Chef Силвена Роу показа своята нова книга, озаглавена " Моята кухня ", която събира в себе си общо 142 здравословни предписания.

" Книгата показва моето отношение, моята отдаденост към България. Исках да направя една книга, която да е завет, завещание, нашите млади поколения да се учат по какъв начин да готвят вкусно и здравословно, тъй като в случай че готвиш здравословно, ти имаш и здравословен нрав ", изясни Chef Роу.

Освен в книгата, неотдавна тя показва свои авторски предписания и в своя нов канал в YouTube, а от пролетния ефирен сезон това ще се случва и в нейното ново шоу в ефира на bTV.

" Ще бъде напълно кулинарно, с детайли на начин на живот, ще бъде нещо като Силвена и другари. Започваме през февруари следващата година ", изясни тя, като не пожела да разкрие към този момент определеното име на плана.

Преди това обаче Chef Роу ще се посвети на още един план - особено меню, направено от нея за един от най-луксозните курорти на Малдивите, отдадено на " хора, които се грижат за това с какво се хранят ".

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР