В студиото на Денят започва едно от златните момичета на

...
В студиото на Денят започва едно от златните момичета на
Коментари Харесай

Без оправдания - каузите на гимнастичката Ренета Камберова

В студиото на " Денят стартира " едно от златните девойки на българската художествена гимнастика - Ренета Камберова споделя за спортната акцията " Без оправдания ", която цели да накара младежите и учениците да бъдат дейни и да спортуват.

Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика: Началото беше на 20 юни в 1 СУ " Пенчо Славейков " и в действителност продължението е в този момент на 1 юли в неделя в Южен парк, където всеки, който желае да спортува, аз се надявам това да са много хора без оправдания, да пристигна за може да спортуваме дружно.
Тя разяснява, че всеки човек би трябвало да намира мотивацията по друг метод и да тества, до момента в който откри подобаващия спорт за него.
Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика: Спортът, той не би трябвало да е нещо принудително, би трябвало да е нещо, което ти харесва и в действителност ти е наслаждение да правиш.
Относно нейните участия в разнообразни благотворителни дела и желанието ѝ да оказва помощ Ренета Камберова сподели:
Ренета Камберова, олимпийска медалистка по художествена гимнастика: Благодарността на хората и това, което виждам насреща ужасно доста ме зарежда и ужасно доста ме стимулира, когато си слага нещо в действителност да го пъдя до дупка, тъй като това да помагаш за мен е скъпо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР