В студиото на Часът на избора по телевизия Евроком, Петър

...
В студиото на Часът на избора по телевизия Евроком, Петър
Коментари Харесай

Недевски: Тези, които изпълзяха и бяха инсталирани, се коалираха с този, срещу когото протестираха

В студиото на " Часът на избора " по телевизия " Евроком ", Петър Недевски, част от митингите от първия им ден направи равносметка три години след началото им на 9 юли 2020 година
Той означи, че доста дребна част от българите са излезли на митингите с убеждението, че могат да създадат нещо, което е за по-достойно развиване на страната. Неговата равносметка е, че даже 2 години по-късно се е оказало, че всичко това е бил един фарс.
Недевски акцентира, че " Тези, които изпълзяха и бяха конфигурирани, се коалираха с този, против който стачкуваха " и " Тези, които излязоха на митинга, с цел да се овластят, съумяха. Тези, които желаят смяната, желаят България да е по-добро място за живеене, те не съумяха ".
Според него няма партия, излязла от митинга:
" Няма партия, излезнала от митинга - има партии, които се впиха като кърлежи в митинга, с цел да могат да натрупат дивиденти ".
Той се обоснова с обстоятелството, че откриването на акцията на Политическа партия е била на 2-ри септември, дата известна за протестиращите като " Кървавата сряда " - по думите му - доказателство, че членовете на партията не са взели участие в митингите, както настояват.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР