В студените месеци е напълно нормално да искате някой да

...
В студените месеци е напълно нормално да искате някой да
Коментари Харесай

Тежки дни очакват тези 3 зодии през есента! Ще променят живота им завинаги

В студените месеци е изцяло обикновено да желаете някой да е до вас и просто да ви прегърне. За страдание обаче ориста по в миналото има друго мнение по въпроса и ви разделя с индивида, който обичате. Важно е да се означи, че в случай че попадате в тези зодиакални значи, не значи, че безспорно ще се разделите с колегата. По-скоро това се отнася за тези, които имат отдавна различия или връзките за изчерпани.

Близнаци

Този знак би трябвало да бъде изключително деликатен в думите и дейностите си, защото може да нанесе необратими последствия. Вземете насериозно половинката си и приемете разликите. Има ги във всяка една връзка и не можете да очаквате колегата си да ви приема такива, каквито сте, а вие да не предложите противоположното.
 Жените от тези зодии са родени да бъдат втора цигулка в любовта Жените от тези зодии са родени да бъдат втора цигулка в любовта
Ролята на дамата е или да бъде брачна половинка, или държанка. Тя влиза в неравностойни борби през целия си живот в името на личното си щас...

Помислете доста добре дали този човек си коства и можете да извършите взаимни отстъпки. За страдание доста от представителите на знака ще осъзнаят, че не си коства да гледат против слънцето и ще прекратят тези взаимоотношения.

Лъв

Като цар на животните вие сте известни със своето самочувствие. В това няма неприятно, само че те способно да умори половинката ви. Поради тази причина е добре понякога да вършиме взаимни отстъпки и да разберете, че не постоянно сте прави.

Нищо чудно тази година това да писне на половинката ви и чашата да прелее. Ако не желаете да изгубите сродната си душа, то тогава преглътнете гордостта си и да сведете глави.

Това обаче не значи, че връзката ви ще завърши, а по-скоро, че ще започнете нов стадий от живота си. В него ще преосмислите в по-голяма степен отношението си към любовта и това, което очаквате от своя обичан.
 4 зодии, които обичат да си похапват и постоянно ще имат проблеми с килограмите 4 зодии, които обичат да си похапват и постоянно ще имат проблеми с килограмите
Всеки желае да наподобява добре и да бъде харесван. Някои са основани от природата да имат страхотна фигура, други пък въобще не им се от...

Везни

Тези представители не са от най-романтичните хора. Нищо чудно обаче на половинката ви да ѝ писне от рутината и да реши да приключи връзката. Важно е да се вземете в ръце, с цел да не стане прекомерно късно. Покажете на индивида до себе си, че го обичате и цените. Вероятно нищо няма да се промени, като с магическа пръчица, само че това е едно ужасно начало, което да покаже на обичания човек, че в действителност го цените.

Ако въпреки всичко извършите всичко допустимо и раздялата стане факт, то приемете, че и тези неща се случват. Все отново никого не можете да накарате да бъде с вас, а в случай че се опитате, това единствено ще утежни нещата. Не е бил вашият човек, дайте си време и продължете напред.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР