В странни,дори парадоксални ситуации попадат клиентите на проститутки във Варна,

...
В странни,дори парадоксални ситуации попадат клиентите на проститутки във Варна,
Коментари Харесай

Мъка и отчаяние са завладели клиентите на проститутки във Варна 


В странни,дори парадоксални обстановки попадат клиентите на проститутки във Варна, научи barоmetar.net от форума Коври Инфо Варна. Във въпросния конгрес излиза наяве,че 99% от жриците на любовта са циганки и ползват разнородни номера да прецакат клиента. Но да стартираме с цените: един час платена обич варира от 100 до 300 лева Гастрольорките от София,тип плеймейтки подвигат мизата до 600-700 лева на час./

Какво получават клиентите за тези пари?
Фалшиви фотоси или фотоси на които проститутката, на които е 10-15 кг по-слаба. Претупване на секса, като постоянно жрицата приказва по телефона си по време на акта/?!/ Мизерна квартира. Притискане на клиента да свършва по-бързо и отвод от някоя поза. Намусени физиономии и капризно държане са дребна част от недоволствата на клиентите /повечето млади мъже/.
Много от тях са се отчаяли до степен да оферират сътрудниците им да спрат да посещават проститутките и да ги оставят да умрат от апетит. Обменят се отзиви за съответна жрица,но като цяло настроението е минорно. Кристално ясно е,че сексът който се предлага от проститутките не дава отговор на парите, които мъжете дават.
Странно е – за тези 150-300 лв. на час, които дават клиентите не могат ли да излязат с жена? Толкова ли е мъчно да си намерят момиче или могат да се насладят на първокласен секс единствено с продажница? Но както всичко в живота – всеки има право на избор.

Парадоксалното е, че откакто удрят греда след греда /по техните думи/ и попадат на “ батаци “, “ бидони “, “ таласъми “ и прочие – не престават да посещават курви и се оплакват от външния им тип, отношение и квартири.

А за какво проституцията още не легализирана в България е въпрос към политиците ни. Никой от тях няма да излезе и намерено да каже мнението си. Ясно за какво.
А че услугата е некачествена, като множеството услуги у нас – не трябва да ни учудва. Няма по какъв начин опазването на здравето, туризма, администрацията ни да са на плачевно равнище, а проституцията да е на високо.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР