В страната се обсъжда легализацията на рекреационна марихуана Управляващият северноамериканското

...
В страната се обсъжда легализацията на рекреационна марихуана Управляващият северноамериканското
Коментари Харесай

Lloyd s има готовност да застрахова производителите на канабис в Канада

В страната се разисква легализацията на рекреационна марихуана

Управляващият северноамериканското поделение на Lloyd’s - Ханк Уоткинс, разгласи желанието на Lloyd’s America Inc. да се включи в застрахователни стратегии за производителите на канабис. В тирада по време на Insurance Forum 2018 в Южна Калифорния, проведен от Центъра за застрахователни проучвания, Уоткинс означи, че легализацията на рекреационна марихуана в Канада ще открие нови вероятности за бранша и огромните застрахователи от Lloyd’s могат да извлекат изгода от това.
На 28 ноември в Канада ще се състои конгрес, отдаден на рисковете и застрахователното контролиране на потреблението на медицински и рекреационен канабис. Застрахователните експерти към този момент разискват диапазона на покритие на рисковете и нормите на регулация.
През 2015 година Lloyd’s приключи застрахователните си стратегии за производителите на канабис в Съединени американски щати поради противоречие на федералните закони и законодателствата на всеки щат, защото канабисът беше включен в листата на строго следените субстанции в Съединени американски щати.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР