В стилна обстановка и при изключителен интерес премина официалният кантар,

...
В стилна обстановка и при изключителен интерес премина официалният кантар,
Коментари Харесай

Всички гладиатори от SENSHI преминаха официалния кантар

В стилна конюнктура и при извънреден интерес мина формалният кантар, който предшества новото 15-о издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI. Той се организира в конферентната зала в хотел " Аквахаус " и за пръв път изправи едни против други бойните звезди, които ще се качат на арената на SENSHI в дуели за влиятелните шампионски пояси. Всички 32-ма спортисти съумяха да влязат в категориите си и да преминат сполучливо формалния кантар и признаха, че са подготвени за конфликтите и демонстрираха изключителна мощ, убеденост и хъс.

Остават броени часове до огромното бойно шоу. То ще се организира на 18 февруари от 18:30 часа в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна . Всеки, който желае да гледа SENSHI от първи ред, може да закупи своя билет от мрежата на или на място от касите.

Класата на събитието още веднъж беше на най-високо равнище. Сред специфичните посетители на формалния кантар на SENSHI бяха Шихан Акира Масуда и Шихан Рю Нарушима, както и международните величия в региона на бойните спортове и едни от доайените в киокушин и К-1: Шихан Франциско Фильо, Шихан Глаубе Фейтоза, Сенсей Евертон Тейшейра, Шихан Семи Шилт, Петер Артс, и Ернесто Хуст. Гости ще бъдат и първенецът от веригата " K-1 Max " Алберт Краус, международният първенец по киокушин Сенсей Андрюс Накахара, както и многократният победител на " All Japan " състезание по киокушин-кан карате Сенсей Юске Фуджи. За пръв път особено за SENSHI у нас пристигна и холандският кикбоксьор в полусредна категория и играч по смесени бойни изкуства Анди Соуър , който е повторен международен първенец в K-1 MAX и четирикратен първенец по шутбокс от международни шампионати, както и международен първенец на It`s Showtime 70MAX.

Бойната карта на SENSHI 15 включва 16 дуела сред 32-ма първенци по бойни спортове от 19 страни . За победа ще се борят 6-ма от най-хубавите български бойци - европейският WAKO PRO в жанр К-1 първенец " Мистър Шоу " Едуард Алексанян, носителят на купата по муай тай EMC Драгомир Петров, международният KGP и WAKO PRO първенец Атанас Божилов и интерконтиненталният WKF първенец Теодор Христов. За пръв път нa SENSHI 15 ще забележим и европейският първенец по киокушин карате и народен първенец по кикбокс, с 6 победи в ММА, три от които с нокаути Митко Илиев, както и международният първенец по бойно самбо и народен първенец по битка Мариян Димитров, който прави серия от 10 следващи победи и печели 8 от срещите си с нокаут.

Главната борба за вечерта ще бъде сред италианския първенец Джузепе ди Доминико и един от най-хубавите български бойци Едуард Алексанян. Бойната карта на SENSHI дава обещание и още наелектризиращи задгранични дуели.

Резултатите от формалния кантар на SENSHI 15:

Двубой #1

Кат. 60 кг, устав: KWU Full Contact

Дебора Евора, Португалия (55 кг.) vs. Монтана Артс, Нидерландия (55 кг.)

Двубой #2

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Мурад Ахмедов, Узбекистан (80 кг.) vs. Джо Миахара, Япония (79,60 кг.)

Двубой #3

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Айдин Аслан, Турция (69,80 кг.) vs. Драгомир Петров, България (69,40 кг.)

Двубой #4

Кат. 70 кг, устав: KWU Senshi

Джонатан Майезо, Франция (70 кг.) vs. Марсио Хесус, Бразилия (70 кг.)

Двубой #5

Кат. 80 кг, устав: KWU Open

Ейсан Саджед, Нидерландия (79,70 кг.) vs. Митко Илиев, България (79,90 кг.)

Двубой #6

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Фернандо Мартин, Испания (73,80 кг.) vs. Атанас Божилов, България (74 кг.)

Двубой #7

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Диого Невеш, Португалия (72,90 кг.) vs. Жига Печник, Словения (73 кг.)

Двубой #8

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Майкъл Лопес да Вейга, Франция (76,20 кг.) vs. Флорин Ламбаджу (Рамбо), Румъния (76,80 кг.)

Двубой #9

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Маруан Туту, Мароко (80 кг.) vs. Никола Тодорович, Сърбия (80 кг.)

Двубой #10

Кат. 95 кг, устав: KWU Full Contact

Павел Воринин, Молдова (95 кг.) vs. Якоб Стубен, Германия (93 кг.)

Двубой #11

Кат. + 95 кг, устав: KWU Full Contact

Едрит Емини, Германия (100 кг.) vs. Данило Воеводкин, Украйна (116 кг.)

Двубой #12

Кат. +95 кг, устав: KWU Full Contact

Бруно Сусано, Португалия (104 кг.) vs. Клаудио Истрате, Румъния (116,60 кг.)

Двубой #13

Кат. 95 кг, устав: KWU SENSHI

Иван Бартек, Словакия (94,90 кг.) vs. Оливър Лангуа-Рос, Канада (94,60 кг.)

Двубой #14

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Мехди Айт Ел Хадж, Мароко (77 кг.) vs. Теодор Христов, България (77 кг.)

Двубой #15

Кат. 85 кг, устав: KWU Open

Педро Оливейра, Бразилия (85 кг.) vs. Мариян Димитров, България (85 кг.)

Двубой #16

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Джузепе ди Доминико, Италия (85 кг.) vs. Едуард Алексанян, България (84,90 кг.)

SENSHI стартира на 18 февруари от 18:30 часа - може да го гледате както от първи ред в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна, по този начин и онлайн по Bulgaria ON AIR, Max Sport 1, онлайн по американската телевизия FITE, както и посредством стрийм на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

15-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) , както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport , " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър , Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР