В сряда възникна разгорещен дебат между двама анализатори на CNN

...
В сряда възникна разгорещен дебат между двама анализатори на CNN
Коментари Харесай

Анализаторите на CNN се сблъскват относно решението на Тръмп в Колорадо: „Надлежният процес не е вратичка!`

В сряда породи развълнуван спор сред двама анализатори на CNN по отношение на Върховния съд на Колорадо, който забрани на някогашния президент Доналд Тръмп да влиза в щата първично гласоподаване през 2024 година

Върховният съд на щата твърди във вторник, че Тръмп е бил дисквалифициран заради раздел трети от 14-та корекция, която не разрешава на всеки да заема служба, в случай че „ са взели участие в протест или протест. "

Старшият юридически анализатор Ели Хониг призна невиждания темперамент на решението и допусна, че въпросът се свежда до това дали съдът е взел участие в подобаващ развой, а не дали Тръмп е отговорен за присъединяване в протест поради ян.. 6, 2021 година Капитолийски протест.

„ Не знаем по какъв начин работи това, не знаем кой може да реши дали обещано лице взе участие в протест... Проблемът е, че Конституцията ни споделя по какъв начин би трябвало да знаете: 14-та корекция споделя, че в раздел 5 Конгресът би трябвало да одобри закони, които ни споделят по какъв начин работи това. Конгресът не е направил това “, стартира той.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР