В сряда в Районното управление на МВР в Хисаря е

...
В сряда в Районното управление на МВР в Хисаря е
Коментари Харесай

Полицейска акция блокира изходите на Хисаря и задържаха опасен престъпник

В сряда в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Хисаря е постъпил сигнал за осъществени серия от домови взломни обири на разнообразни адреси в града. Очевидец е забелязал непознато лице да напуща едно от местопроизшествията, написа " Трафикнюз ".

Свидетелят е дал подробни описания за лицето, обвинено като причинител на закононарушенията - мъж на забележима възраст към 45 години, растеж към 175 см, обикновено телосложение, облечен с тъмносини къси панталони, черна борсета и черна на цвят блуза, обут в тъмносини спортни обувки.

Веднага са подхванати заградителни мероприятия в региона и са блокирани всички входно-изходни артерии на града - пътни възли, автогара, жп гара. След към 30 минути полицейските чиновници забелязали на перона на гарата лице със сходно изложение.

Заподозреният видял полицейските чиновници и те му наредили да стои спокойно, до момента в който го приближат. Мъжът не се подчинил, побягнал и изхвърлил част от намиращите се в него откраднати движимости и пари.

Полицаите го догонили и го задържали. При обиска е открита и самоличността на нарушителя. 45-годишният гражданин на Плевен се оказал остарял познайник на полицията с богато престъпно досие.

Лицето е арестувано за период от 24 ч., а следствието на грабежите продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР