В сряда управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина ГеоргиеваКристалина

...
В сряда управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина ГеоргиеваКристалина
Коментари Харесай

МВФ прогнозира по-дълбока рецесия, отколкото първоначално се очакваше

В сряда ръководещият шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение прикани политиците да употребяват техния отговор на пандемията от ковид за справяне и с климатичните промени, съобщи БНР.

"Гледайки напред, провежданите политики би трябвало да слагат основата на нисковъглеродно и стабилно възобновяване, което би основало милиони работни места, като в същото време спомогнат за справяне с климатичната рецесия “, сподели тя по време на конференция на Международната организация на труда, съобщи Ройтерс.

"Особено сме обезпокоени, че актуалната рецесия ще заплаши значимите облаги, реализирани от развиването през последните години “, добави тя.

През предишния месец МВФ предвижда по-дълбока световна криза, в сравнение с в началото се очакваше. Сега фондът чака спад на световния Брутният вътрешен продукт от 4,9% през тази година и загуба на общата продукция в международен проект от 12 12 трилиона $ до края на 2021 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР