В сряда основните ви приятни преживявания ще бъдат свързани с

...
В сряда основните ви приятни преживявания ще бъдат свързани с
Коментари Харесай

Финансова придобивка за 4 зодии, късметът е с тях

В сряда главните ви приятни прекарвания ще бъдат свързани с дами и с вести, които ще получите посредством тях. Може ваша другарка или родственик да ви поканят на среща, да отидете на ресторант или друго прелестно място.

Днес ще сте склонни по-ведро да приемате събитията и да гледате по-оптимистично на бъдещето си. Може би, тъй като към момента е лято?

В сряда би трябвало да се внимава с рискови дейности или обстановки свързани с пари или с финансов документ. Особено деликатни през този ден в паричните си каузи да бъдат представителите на зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец.

Ще имате диалог, обвързван с пътешестване, който някой ви предлага да предприемете в околните дни или седмици.

Възможно е да обсъждате с другари или родственици живота на човек, който живее в различен град или страна. Новите познанства с хора отдалеко, ще ги приемете с известна недоверчивост и нерешителност.

Събитие, обвързвано с дете на ваши другари или съседи може да провокира страсти на горест, страдание, отчаяние и други

Овен

Това е ден, в който ще получите огромна премия. Може да става въпрос за морална отплата. Каквото и да е - оценете го!

Телец

Днес ви чака сериозна материална облага. Помислете добре по какъв начин най-ефективно да се възползвате от нея.

Близнаци

Днес не попадайте в плен на меланхолията. Често това е наш избор. Винаги може да се фокусираме върху други, по-весели неща.

Рак

Днес ще получите справедливо самопризнание. Имате цялостното право да се гордеете със себе си и да се възползвате от дивидентите си.

Лъв

През този ден се пригответе за приятна изненада. Ваше скимване може да се трансформира в чудесна концепция, която да разнообрази всекидневието ви.

Дева

Днес не се сърдете на другите, че постъпват друго от вашите упования. Няма по какъв начин всички хора да имаме идентична визия за нещата.

Везни

Днес ви чака началото на едно прелестно пътешестване. Много евентуално е да срещнете хора, които ще ви останат другари за цялостен живот.

Скорпион

Днес не се колебайте да почукате на някоя врата. Дори да не ви се отвори, което е малко евентуално, ще сте създали това, което би трябвало.

Стрелец

Днес готовността ви за подпомагане ще ви завоюва доста съидейници. С по-малко рецензия може да са сдобиете с правилни помощници и другари.

Козирог

Днес не очаквайте чудеса от останалите. Ако имате потребност от нещо особено, най-добре си го осигурете сами.

Водолей

Днес е ден за завършения. Потърсете ново поле за активност, което ще задоволи любознанието ви и ще усмири силата ви.

Риби

Това е ден, в който да се отърсите от дребното останали страхове и предубеждения. Поели сте в вярната посока - не се отклонявайте!

източник: ДунавМост
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР