В сряда на 22 ноември свиквам извънредно заседание на парламентарната

...
В сряда на 22 ноември свиквам извънредно заседание на парламентарната
Коментари Харесай

Парламентът подхваща кървавия протест срещу БФС

В сряда на 22 ноември привиквам изключително съвещание на парламентарната комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, на което ще бъде изслушан министърът на вътрешните работи, заяви във Facebook ръководителят на комисията Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС. Заседанието е оповестено и на страницата на Народното събрание.

Освен вътрешния министър Калин Стоянов, депутатите ще изслушат и основния секретар на Министерство на вътрешните работи, заместител основния секретар на министерството, шефа на основна дирекция " Национална полиция ", шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, шефа на основна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “ и шефа на дирекция " Инспекторат " " по отношение на осъществената охранителна активност на декларирания кротичък митинг против управлението на БФС, извършен на 16 ноември 2023 година ", написа в поста си Атанасова.

Днес на брифинг министър Калин Стоянов съобщи, че не толерира и не приема никакви форми на принуждение - както върху мирни жители, по този начин и върху служители на реда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР