НЮ ЙОРК (AP) — На пръв поглед новото начинание на

...
НЮ ЙОРК (AP) — На пръв поглед новото начинание на
Коментари Харесай

Кой се смее? LateNighter, дигитален новинарски сайт за вечерна телевизия, се надява да се противопостави на медийните тенденции

НЮ ЙОРК (AP) — На пръв взор новото начинание на Джед Розенцвайг би изглеждало като глупава задача: стартирането на цифров новинарски уебсайт през брутални стопански времена за медиите да отразяват промишленост, чието въздействие, съгласно обичайните ограничения, понижава.

Това не го разубеди. LateNighter, уеб страница и бюлетин, който следва телевизионни комедии късно вечерта, стартира работа през февруари.

Оттогава има доста неща за дъвчене, в това число завръщането на Джон Стюарт в „ The Daily Show “, новия Netflix на Джон Мълани шоу, враждата на Джими Кимъл с Доналд Тръмп, Конан О'Брайън, появяващ се още веднъж онлайн и появяването на губернатора на Южна Дакота Кристи Ноем като комична фолио.

„ Не пристигнах до този план от бизнес позиция, тъй че толкоз доста, колкото и пристрастеност “, ​​казва Розенцвайг, деец развлекателен публицист, основан в Портланд, Орегон. „ Определено желая да успее и мисля, че ще стане.... Има вкус и празнота, която търсим да запълним. “

Той не е публик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР