В сряда, 29 март, от 8:00 ч. до 9:00 ч.

...
В сряда, 29 март, от 8:00 ч. до 9:00 ч.
Коментари Харесай

Заключителен отборен дебат в ефира на bTV утре сутрин

В сряда, 29 март, от 8:00 ч. до 9:00 ч. по bTV за първи път ще се организира екипен спор онлайн в ефирен ефир. Заключителният политически конфликт ще бъде сред участници от двете обединения, които съгласно социологическите изследвания се борят за първото място -  „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

Дебатът ще бъде в границите на утринния блок „ Тази заран “ с водещ Златимир Йочев . Дни преди предварителните парламентарни избори на 2 април по трима представители на двете обединения ще сблъскат концепциите си в три тематични кръга:

финанси, инфлация, бюджет и стопански меркивойната в Украйна и енергийната кризасоциални и здравни политики, поръчки за съдружно ръководство и сформиране на постоянен кабинет, съществени цели в стратегиите.

Участници в дебата ще бъдат Томислав Дончев, Делян Добрев и Десислава Атанасова от страна на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Лена Бориславова, Георги Ганев и Искрен Арабаджиев от страна на ПП-ДБ .

Снимка: Редакторски екип

Според регламента, ще има самостоятелни въпроси към всеки тим, последвани с полемика с реплики и дуплики сред участниците и в края на всеки кръг – задаване на неуместен въпрос по тематиката към съперниците. Двата тима ще имат опция за заключителни обръщения в границите на една минута. По време на едночасовото предаване ще бъдат показани и акценти от стратегиите на партиите с техните решения на главните рецесии.  

Снимка: Редакторски екип

Участниците  в дебата ще имат опция да показват своите хрумвания и решения, с които се борят за първото място в предизборната конкуренция, да защитят посланията и причините си на необятната публика и да убедят феновете на bTV кои специалисти са по-подготвени да решат проблемите в България.

Всичко за акцията „ Парламент 49. Време за избор “  може да следите на уеб страницата btvnovinite.bg, в ефира на bTV Радио, както и на всички bTV платформи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР