В специална позиция общинската организация на БСП в Балчик иска

...
В специална позиция общинската организация на БСП в Балчик иска
Коментари Харесай

И Белия град поиска оставката на Нинова и конгрес за нов шеф на БСП до края на годината

В специфична позиция общинската организация на Българска социалистическа партия в Балчик желае незабавно привикване още през декември т.г. на конгреса на партията, който е плануван за февруари следващата година, както и оставка на управлението на Българска социалистическа партия и на ръководителя Корнелия Нинова, заяви ръководителят на БСП-Балчик, Николай Колев, който е и ръководител на Общинския съвет в Белия град.

Позицията е призната на съвещанието на Общинския съвет на Българска социалистическа партия в сряда. Причината за нея са незадоволителните резултати на Българска социалистическа партия и коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” на парламентарните избори през последните две години и „ позорното пето място като парламентарна мощ, както и четвъртото място в община Балчик ”.

„ В позицията се желае свикването на конгреса на 10-11 декември, смяна устава на Българска социалистическа партия, защото ръководителят Корнелия Нинова не желае да подава оставка ”, споделя Колев.

„ Ние искахме с такава декларация да излезе Областният съвет на Българска социалистическа партия в Добричка област, само че това не стана. От диалозите ми с ръководители на общинските организации на Българска социалистическа партия в други общини в Добричка област и те възнамерявт на свои пленуми да одобряват такава позиция, само че в този момент не желая споделям тъкмо кои са ”, прибавя той.

„ След толкава неприятни резултати на няколко избора нашите хора желаят нещо ново и друго, само че от управлението никой не им го дава. Затова понижава и численият състав на общинската организация на Българска социалистическа партия, младежи не съвсем идват ”, зяви Колев.

На съвещанието на Областния съвет на Българска социалистическа партия след парламентарните избори на 2 октомври ръководителят му Румен Мунтянов подаде оставка поради незадоволителните резултати на Българска социалистическа партия в Добричка област. Към момента не е свикано ново съвещание на Областния съвет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР