В социалните мрежи прегрява от коментари на експерти и политолози

...
В социалните мрежи прегрява от коментари на експерти и политолози
Коментари Харесай

Мрежата завря: "Киро и Ленчето гледат ли като Тодор Живков на 10 ноември?"

В обществените мрежи прегрява от мнения на специалисти и политолози по отношение на върнатия изпълнен мандат на президента Румен Радев от Мария Габриел. Както стана известно, тя връчи досието на президента, само че малко по-късно стана ясно, че сътрудниците от " сглобката " не са били съгласни със състава на кабинета и не са подписали съглашение сред обединенията.

Ето и какви мнения се появиха в мрежата:

Стойчо П. Стойчев

Очертава се на следващия ден Народно събрание да гласоподава едностранно импортирания кабинет Габриел, както тъкмо две седмици по-рано гласоподава едностранно импортираната оставка на кабинета Денков.

На този декор има съглашение, с което всички са съгласни, само че което никой не подписва. Зад това видимо надлъгване проличава безумният боязън на ППДБ от предварителни избори и упорството на ГЕРБ да ги провокират, само че виновността за тях да остане у ПП-ДБ.

На последните ще им се наложи или да я поемат, или на следващия ден да гласоподават за кабинет, който не са подкрепили, също както на 6 март на ГЕРБ се наложи да гласоподава оставка, която не искаше.


Евгени Петров

Това и сценаристите на Нетфликс нямаше да могат да го измислят.

Сега към този момент съществено. След като чуха имената на кабинета мнозина взеха решение, че договарящите са се разбрали. Възможно е, само че е единствено единия от разновидностите. Другият е Габриел да внася състав на Министерски съвет с техните оферти, които ПП/ДБ не одобриха. По Конституция това е нейно право, в случай че някой има нещо срещу - да не гласоподава в пленарна зала. Така се дава оня период, за който доста упорстваха градските либерали.

Звучи ми и разумно, и практично.


Евгений Дайнов
 Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи `Evgenii Dainov 48 мин какво ли e да преговаряш с група вещици, откакто знаеш, че каквито и причини да им извадиш, в последна сметка решението ще вземе техният мрачен стопанин, който въобще не e на място да ти чуе умните причини, a шляпа някъде сантасе? горките хора... Chavdar Ghiuselev, Joro Ivanov и 716 други 51 55`

Николай Бареков

Борисов удари джакпота с тези тъпаци от ПП-ДБ! Взе всичко и си върна властта! Евала.

Любомир Огнянов

Това Туин Пийкс ряпа да яде... Совите не са това, което са...

Борислав Цеков също е сбит:

Киро и Ленчето гледат ли като Тодор Живков на 10 ноември?

Радослав Бимбалов

Сега разбирам за какво Мария Габриел не изглеждаше удовлетворена от осъществявания мандат, а откровено изплашена.

Носела е отрязания пръст в искане за откуп.

Споразумение ЯВНО няма. Договореност ЯВНО няма.

Заложническата рецесия става все по-грозна.

Георги Харизанов

- Бат Бойко желая да съм отново министър

- Окей мой, предлагам те с моя мандат

- Ааааа тогава не желая, Мария е мафия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР