В социалните мрежи отново се появи едно изключително сладко кралско

...
В социалните мрежи отново се появи едно изключително сладко кралско
Коментари Харесай

Мил спомен: 3-годишният принц Уилям гримира принцеса Даяна в очарователно видео

В обществените мрежи още веднъж се появи едно извънредно сладко кралско видео, което няма по какъв начин да не ви накара да се усмихнете!

Видеото е от 1985 година и демонстрира по какъв начин 3-годишният принц Уилям оказва помощ на принцеса Даяна да се гримира , споделя . В клипа Уилям нежно потупва лицето на майка си с пудра, до момента в който тя му се усмихва (трепва единствено един път или два пъти, когато той се пробва да напудри очите ѝ). Младият принц носи карирана риза и яркочервени къси панталонки, а Даяна е облечена със синя рокля на цветя.

Милите фрагменти са част от подмолно видео от известна кралска фотосесия с присъединяване на Даяна, Уилям и Хари, който тогава е единствено на 1 годинка. На няколко от последните фотоси, направени от фотографа Тим Греъм, Уилям и Хари са седнали на пианото в дома си в двореца Кенсингтън, а Даяна стои зад тях. Снимките са едни от най-емблематичните за ранното детство на Уилям и Хари.

Въпреки че привличането на обществото към принцеса Даяна остава мощно през всичките 13 години след нейната преждевременна гибел, сега тя още веднъж е обект на засилен интерес, посредством както на последния сезон на сериала „ Короната “, по този начин и на новото следствие на нейното изявление от 1995 година с журналиста на Би Би Си Мартин Башир. В изявлението Даяна приказва искрено за разпадането на брака ѝ с принц Чарлз, дълбокия напън от кралския живот и прекарванията ѝ с булимията и самонараняването.

Според кралския историк Робърт Лейси, Уилям е гледал изявлението, когато е бил на 13 и е плакал. Лейси споделя, че „ нещо в него се счупи “. „ Преди да приключат 58-те минути, Уилям плачеше “, написа Лейси в биографията на Уилям и Хари „ Битката на братята “, като изяснява, че Уилям е бил забелязан „ свлечен на дивана, очите му бяха зачервени от сълзи “.
 Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР