В социалните мрежи катарецът открито говори за трудностите, през които

...
В социалните мрежи катарецът открито говори за трудностите, през които
Коментари Харесай

Кой е Ганим, който откри Световното в Катар

В обществените мрежи катарецът намерено приказва за компликациите, през които минават хората с увреждания За хората от Персийския залив Ганим Ал Муфтах е познато лице. 22-годишният деятел, роден без крайници, се трансформира в същинска сензация при откриването на Световното състезание по футбол в Катар, предава Дарик.

На церемонията в неделя той си подели сцената с холивудската легенда Морган Фрийман.

Младият катарец изрецитира стих от Корана, приветствайки света с добре пристигнал в шоуто на единството и толерантността. " Всеки е добре пристигнал! Това е покана към целия свят ", сподели Ал Муфтах.

" Възпитани сме да имаме вяра, че сме разпръснати на тази земя като нации и племена, с цел да можем да се учим един от различен и да откриваме хубостта в разликите си ”, продължи той. Ганим е роден с рядко заболяване, известно като Синдром на каудална регресия, за което е особено долната част на гръбначния дирек да не се образува изцяло. В профилите си мъжът документира провокациите, пред които се изправя всекидневно, трансформирайки се в гуру за мнозина.

В Tiktok той е същинска сензация със своите над 7 милиона почитатели, а в Instagram техният брой е 3,4 млн. В момента катарецът учи политически науки в университет и се надява някой ден да стане посланик. Ганим също по този начин обича рискови спортове като гмуркане, каране на скейтборд и скално катерене и мечтае да стане параолимпиец.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР