В социалните мрежи беше публикуван видеоклип от бруталното убийство на

...
В социалните мрежи беше публикуван видеоклип от бруталното убийство на
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО показа как млад сърбин закла пред очите на близките му „краля на Малта“

В обществените мрежи беше оповестен видеоклип от бруталното ликвидиране на милионера-бизнесмен Хюго Хеткути, прочут като „ краля на Малта “. Престъплението е осъществено от сръбския жител Боян Чернелик, оповестява македонският А1.



Видеоклипът демонстрира точния миг на покушението от 6 юли. Ясно се вижда, по какъв начин 35-годишният Чернелик се доближава до предприемача, който се намира пред личния си ресторант, и го намушква два пъти с нож в корема, след което бяга.

Хеткути умрял няколко дни по-късно в болница след няколко интервенции. Последните му думи, казани пред брат му Исак, били: „ Защо той ми аргументи това, откакто въобще не го познавам? Усещам, че ще умра всеки миг “, написа сръбският " Блиц ".

Боян дебнел известно време предприемача пред неговия хотел. След като го наръгал, побягнал, криейки лицето си от камерите. Първи на помощ на Хеткути се притекли неговият брат и сестра. Започнало гонене и не след дълго сърбинът бил хванат.

Първоначалната версия на медиите била, че Чернелик е наемен палач. По-късно станало ясно, че претекстът на Боян е персонален. Той работел в едно от заведенията на Хеткути, което бил наел и оборудвал. Поканил го да види дали ще му хареса мястото, само че в последния миг Хеткути отменил срещата и споделил на мениджъра си да отхвърли концепцията.

Хеткути неслучайно е именуван „ Краля на Малта “. На острова той държи няколко нощни клуба, хотели и жилища за отдаване чартърен. Те се намират в Сейнт Джулиънс и Пейсвил. За него е писала известната журналистка Дафне Каруана, която беше взривена на 16 октомври 2017 година и която пишеше за случаи на корупция.

Тъкмо журналистката разказала по какъв начин той си купил нова яхта и с изявленията си го направила прочут. Той пък разгласил свои фотоси от там, заобиколен от стриптийзьорки от нощните си клубове.

На погребението на Хеткути участвали няколко хиляди индивида. Пред църквата, където се провеждало опелото, била сложена огромна видеостена, с цел да могат всички да следят церемонията. Сред пристигналите да се сбогуват с него са видяни министри. Накрая пред църквата били пуснати бели гълъби.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР