В следващите няколко дни трябва да очакваме голяма атака в

...
В следващите няколко дни трябва да очакваме голяма атака в
Коментари Харесай

ВСУ проучват слабите места на руснаците, до дни се готвят за мащабна атака

В идващите няколко дни би трябвало да чакаме огромна офанзива в една или друга част на Донбас “. Това споделя ръководител на комисията по защита на Обединеното кралство, представен от Sky News, пишат " Факти ".

Тобиас Елууд сподели, че украинската войска подхваща „ интервенции по изследване и оформяне “ и главният фронт на украинските сили към момента не е прочут, до момента в който се търсят слабите места на съветската защита.

„ Руснаците не знаят къде ще бъде това, само че виждаме по какъв начин настава безпорядък сред ЧВК „ Вагнер “ и самите съветски сили “, сподели той пред Sky News.

Елууд споделя също, че детонацията на язовирната стена в Каховка демонстрира, че Владимир Путин " даже не е имал религия, че може да удържи язовирната стена ".

Но той прикани " внимание " към всеки, който допуска, че Украйна ще обърне нещата на фронта и " всичко ще свърши доста бързо ". Като някогашен министър на защитата той приканва съдружниците да дават повече танкове, изтребители F-16 и ракети с огромен обхват на украинските сили.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР