В следващите дни Спортно-техническата комисия към БФС отново може да

...
В следващите дни Спортно-техническата комисия към БФС отново може да
Коментари Харесай

Проблем в Русе налага промяна на Дунав - Левски

В идващите дни Спортно-техническата комисия към БФС още веднъж може да направи смяна в програмата, само че този път тя няма да бъде за мачовете от Първа лига, а за тези за Купата на България. Това се чака да се случи за идния 1/16-финал сред Левски и Дунав. По стратегия сините би трябвало да гостуват на драконите на 22 ноември, сряда от 16:30 часа, написа " Тема спорт ".

До мача в Русе има над месец, само че в града сигнализираха, че стадионът има проблем с осветлението и срещата отива в задъдена улица и евентуално ще бъде пренасрочена за различен час. По това време от годината е добре известно, че тъмните часове настъпват по-рано.
 Сотков в еуфория: Поредно представление с марката Локомотив (Пловдив)
Сотков в еуфория: Поредно представление с марката Локомотив (Пловдив)

Съсобственикът хвали младите гении за триумфа над Добруджа

Ръководството на Дунав мигновено е реагирало и провело диалози с Общината и способени лица по тематиката и разрешаването ѝ в период, написа " Утро ". От втородивизионния отбор са отправили молба, в случай че всичко е наред с осветлението, дуелът да се организира в 18:00 часа след края на работния ден, когато могат да участват доста повече почитатели. Желанието на Дунав е било декларирано и пред БФС, като се изчаква отговор от централата. Почти несъмнено първичният час на срещата ще бъде изменен.

Левски продължава да работи и по проектите си за зимната подготовка. Вече стана ясно, че сините ще се готвят в Турция и първичните хрумвания са отборът да прекара към месец в южната ни съседка. Ръководството взе безапелационното решение в инспекциите да няма съветски противници, откакто през предишния сезон сините имаха уредени контроли с такива тимове, само че след това бяха анулирани поради войната в Украйна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР