В следствие на проведени следствени дейности под ръководството на окръжна

...
В следствие на проведени следствени дейности под ръководството на окръжна
Коментари Харесай

Разкриха банда рецидивисти, грабила в Хасковско

В разследване на извършени следствени действия под управлението на окръжна прокуратура Хасково, криминалисти от полицията са събрали доказателства, за осъществени закононарушения от 29-годишния Николай. Б., 28-годишния Христо Х. и 20-годишния Митко М.

Лицата са известни на службите за сигурност, по отношение на осъществявани от тях незаконни действия, за които се проверяват.

На 20 май в районно управление (на МВР) Свиленград е получен сигнал от 43-годишния С. М., че към 4 часа пред дома му на ул. " В. Левски ", откакто е обезвреден с елктрошок и пребит от маскирани , са му лишили дамска чанта, в която е имало крупна сума.

Чантата е принадлежала на брачната половинка му 42-годишната С. Х., която по същото време отключвала входната врата на жилището им. По данни на пострадалия сумата е била към 55 000 евро и 5 000 лева .

При следствието на случая са осъществени голям брой огледи на местопроизшествия, камери, осъществени са разпити на очевидци , при които са конфискувани доказателства по случая, които несъмнено сочат виновността на обвинените.

На арестуваните лица е повдигнато обвиняване, като на единия от областен съд Хасково е наложена мярка за неотклонение " Задържане под стража ", а другите двама са с мярка " Домашен арест " по друго досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР