В ситуация като сегашната на растяща несигурност в международен план

...
В ситуация като сегашната на растяща несигурност в международен план
Коментари Харесай

ГЕРБ зове: Не пипайте службите!

В обстановка като сегашната на растяща неустановеност в интернационален проект поради войната в Украйна е неуместно да се вършат промени в службите за сигурност . Това мнение изрази в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова. Коментарът й идва след редицата изявления на представители на ръководещата коалиция, включително и на министър председателят Кирил Петков, намекващи за неефективност в работата на службите.

" Атаките в този миг против службите за сигурност не са удачни. Още повече, че ние разчитаме на всички тези мъже и дами, които работят за това България първо по всевъзможен метод да резервира своята национална сигурност, да следи за своите геополитически ползи и това да не оказва въздействие върху всекидневието на българските жители ", разяснява Атанасова.

" Отчитам като несвоевременно посягане точно в този миг въобще разискването на тематиката за службите за национална сигурност и то в подтекст на най-различни нападки от страна на министри, от страна на членове на съдружното ръководство, даже и от в случай че не се неистина и министър-председателя. Сега единението на българския народ би трябвало да бъде безмълвие по тези тематики ", добави тя.
 Христо Иванов: Висш съдебен съвет с хватки, трикове и неистини да не падне косъм от главата на Гешев
Христо Иванов: Висш съдебен съвет с хватки, трикове и неистини да не падне косъм от главата на Гешев

Това съобщи пред News.bg съпредседателят на " Демократична България "

Шефът на парламентарната група на ексуправляващите атакува и в по-широк проект новата власт. В коментар на изявленията на депутата от Политическа партия Александър Дунчев за злоупотреби в земеделието, нападащи непосредствено отрасловия министър от Българска социалистическа партия Иван Иванов, Атанасова бе остра - от месец се демонстрирала неустойчивост в четворната коалиция и се виждали " явни корупционни практики ". " Коалицията не беше постоянна, когато трябваше да се вземе решение и по поддръжката на една от декларациите, които българският парламент одобри . Часове наред лиши тази декларация да се гласоподава и все пак част от партиите, които са в обединението, не я поддържаха, а се наложи се опозицията да оказва помощ. "

" Ако това е правилно, чакам даже прокуратурата да се самосезира, а тя може да го прави от медийни изявления ", настоя Атанасова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР