В Швейцария се провежда традиционният фестивал на балоните с горещ

...
В Швейцария се провежда традиционният фестивал на балоните с горещ
Коментари Харесай

Фестивал на балоните в Швейцария

В Швейцария се организира обичайният фестивал на балоните с парещ въздух. Колко бяха участниците тази години и от кои страни - вижте в идващия репортаж...

41-во издание на фестивала на балоните в Швейцария. В тазгодишното издание взеха присъединяване 70 водачи от 15 страни.

Фред-Полен Гета, уредник: Девет дни продължава интернационалния фестивал на балоните с парещ въздух. Предвидени са разнородни действия както за публиката, по този начин и за водачите. Тази година в действителност е добра, тъй като вземат участие 70 водачи от целия свят. Организирали сме надпревари за тях.
Фестивалът на балоните се организира за първи път през 1979 година Цветни, красиви и с разнообразни форми балоните притеглят многочислени гости. Има и особено нощно шоу.

участник от Белгия: Осъществих първия си независим полет с балон на 16-годишна възраст. Но в действителност най-първия ми полет с татко ми е, когато към бил на три години. За мен това е необикновено прекарване. Наистина ми харесва.
Всеки полет е друг, а в тук в Алпите можеш да кръжиш в близост и още веднъж да кацнеш на същото място. Между 20 и 40 хиляди гости се чакат на изданието тази година. Специално внимание ще бъде обърнато и на 20-тата годишнина от полета на Бертран Пикар и Брайън Джоунс, които вършат първата обиколка на земята с балон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР