В Швеция бяха регистрирани първи случаи на бразилския вариант на

...
В Швеция бяха регистрирани първи случаи на бразилския вариант на
Коментари Харесай

Бразилският вариант на коронавируса вече е и в Швеция

В Швеция бяха регистрирани първи случаи на бразилския вид на ковид, оповестиха локалните управляващи в община Йевлеборг, съобщи ДПА.

При четирима души е било открито съществуване на този вариант, която е по-заразен. Нито един от тях не е посещавал Бразилия и управляващите се пробват да схванат с кого са контактували инфектираните. По-рано тази седмица Световната здравна организация заяви, че бразилският вид е засечен в 21 страни.

Отскоро Швеция изисква от идващите в страната чужденци да предявяват документ за отрицателен тест, изработен през последните 48 часа, с цел да влязат в страната. На шведските жители и непрекъснато пребиваващите в кралството лица се предлага и да се тестват в деня на завръщането, след това да стоят седем дни в изолираност и да си създадат втори тест. Препоръчва се и членовете на тяхното домакинство също да са в изолираност, до момента в който не излязат резултатите от теста.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналити
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР