В ще се появи град на бъдещето, който ще бъде

...
В ще се появи град на бъдещето, който ще бъде
Коментари Харесай

Строят град за живот по време на епидемия в Китай

В ще се появи град на бъдещето, който ще бъде основан, като се вземат поради всички особености на живота в разгара на. Дизайнът ще бъде изработен от Guallart Architects, написа ArchDaily, съобщи БГНЕС.
Град Сюнан ще бъде издигнат на 100 километра от Пекин. Той ще съчетава обичайно европейско оформление, съвременни китайски високи здания и селскостопански пейзаж. " Вече не можем да проектираме градове и здания и да се преструваме, че нищо (пандемията от ) не се е случило ", споделиха основателите на града.
 Си Дзинпин прикани китайците да не разхищават храна Си Дзинпин прикани китайците да не разхищават храна
Китайският президент Си Дзинпин прикани жителите да демонстрират въздържаност във връзка с потреблението на храна и разхищаването ѝ. Тов...
Оранжерии ще бъдат сложени на покривите на всички къщи, като в тях ще се отглежда храна и в това време ще се получава сила от слънчеви панели. На първите етажи ще бъдат оборудвани пространства за взаимна работа, ще бъдат конфигурирани 3D принтери и ще се провежда преработване на боклуци. Всяка постройка ще събира дъждовна вода и ще я пречиства за пиянство.
„ Разработихме плана по време на режима на самоизолация, когато целият ни екип работи от у дома и взехме решение да включим всички тези аспекти, които биха могли да подобрят живота ни по време на карантина “, споделиха архитектите.
Сградите ще бъдат издигнати от дървени структури, употребявайки дизайнерски технологии. В града ще има жилищни парцели, офиси, басейни, магазини, пазари за храни, детска градина, администрация, пожарна и други уреди. Всяка зона на Сюнан ще бъде направена допустимо най-функционална.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР