В щата Ню Йорк вече има повече заразени, отколкото във

...
В щата Ню Йорк вече има повече заразени, отколкото във
Коментари Харесай

Само в Ню Йорк има повече заразени, отколкото във всяка държава по света

 В щата Ню Йорк към този момент има повече инфектирани, в сравнение с във всяка страна по света отвън Съединени американски щати. Броят на доказаните случаи там скочи с 10 хиляди за ден до 159 937, като по този начин щатът изпревари Испания с нейните 153 хиляди и Италия с нейните 143 хиляди В цяла Америка има 462 хиляди случая и съвсем 16 500 умряли.

Ню Йорк с следващ тъмен връх, броят на признатите в болница обаче понижава. Смъртността в Ню Йорк (7 хиляди починали) обаче е зад испанската (15 500) и италианската (18 хил.).

Изображения от дрон демонстрираха спонтанни дървени ковчези в всеобщ гроб в града. Работници в специфични защитни дрехи със стълба се спускат в пропастта, където се слагат ковчезите един до различен. Масовият гроб е на остров Харт, Ню Йорк, и там ще бъдат погребвани всички поданици на града, за които околните им не са могли да си разрешат заравяне.

Властите в Ню Йорк са наели служащи, които погребват мъртви в поле на остров Харт – остров, прочут с тъжното си минало като място на психиатрична клиника, подслон за бездомни, комуна за наркозависими и поправително учебно заведение, добавя " Dariknews “.

Около 25 тела се погребват всяка седмица от нископлатени пандизчии, работещи на острова, който се намира на източния бряг на градския квартал Бронкс и е наличен единствено с лодка. Този брой стартира да се усилва през март, когато новият ковид се популяризира бързо, когато Ню Йорк се трансформира в епицентър на световната пандемия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР